Вагітна Каменських повернулася до Києва без Потапа та заспівала пісню з дівчинкою, схожою на неї: “Дочка?”

Каменських виступала за кордоном із благодійними концертами на підтримку України. 22 квітня вона відкривала церемонію Latin American Music Awards 2022, заявивши про те, що росія напала на Україну та здійснює геноцид проти українців.

Українська співачка Настя Каменських повернулася до України без свого чоловіка Олексія Потапенка. Про це вона розповіла на своїй сторінці Instagram. Настя Каменських із репером та продюсером Потапом усі ці шість місяців провели в Іспанії. Цим вони не на жарт розлютили шанувальників, адже тепер Потапа вважають зрадником України. Фанати вважають, що від’їзд зіркової пари був великою аферою.

Настя Каменських повернулася до Києва
Настя Каменських нарешті повернулася до Києва, але без Потапа

Офіційно пара займалася альбомами в Іспанії, але шанувальники вважають, що вони наперед знали, що буде війна, адже забрали із собою своїх матерів. Тепер Настя Каменських повернулася до Києва, а Потап так і не дає про себе знати. У Києві співачка продовжує займатись благодійністю. Нещодавно Настя Каменських відвідала дітей, хворих на онкологію, до Охматдиту.

Про це вона опублікувала пост в Інстаграм. На кадрах ми бачимо, як співачка спілкується з дітками, вони радіють та весело їй щось розповідають. А з однією дівчинкою співачка навіть заспівала відому на всю Україну і не лише пісню “Ой у лузі червона калина похилилася…”. Співачка залишила контаки дітей та просить їм допомогти у лікуванні. Дивно, але підписники знайшли деякі схожі риси між виконавцями. Хтось навіть припустив, що це могла б бути дочка Насті, бо їй уже кілька років поспіль приписують вагітність.

  • Схожа на Настю, мов донька.
  • Яка ви молодець що приїхали до дітей.
  • Боже, скільки у світі горя.
  • Наше майбутнє. Наша гордість, наша радість!
  • Скільки бруду на Настю говорять я в шоці.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.