“Ростуть кучері”: Алла Мазур, що перемогла рак, похвалилася змінами у зовнішності – ведуча стала ще красивішою

Українська телеведуча Алла Мазур перемогла страшну недугу – рак молочної залози. Під час боротьби з онкологічним захворюванням журналістка втратила пишну шевелюру, проте нещодавно Мазур похвалилася відрослим волоссям

Вчора одна з найвідоміших журналісток України Алла Мазур святкувала свій день народження. Телеведуча та обличчя телеканалу “1+1” поділилася з підписниками урочистим відео на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, на якому шанувальники помітили позитивні зміни у зовнішності відомої вже 57-річної Алли Мазур.

Телеведуча Телевізійної Служби Новин отримала величезну кількість привітань від колег, друзів та сім’ї. У своєму відео, яке Мазур опублікувала в особистому блозі, вона подякувала кожному, хто приєднався до привітань у такий важливий для неї день. Особливо важливим день народження став для знаменитості, адже та змогла подолати рак молочної залози та впоратися у битві зі смертельною недугою.

Окрім подяки за вітання, Алла Мазур у відео дала маленькі настанови підписникам. Так, телеведуча закликала кожного боротися з будь-якими складнощами та перешкодами, які зустрічаються їм на шляху та ніколи не опускати руки. Ведуча заявила, що за час повномасштабного вторгнення росії на територію України всі жителі країни дуже змінилися, а також стали ближчими одне до одного. Так, Алла Мазур адресувала своє звернення тим, хто виборює суверенність України, а також тим, хто виборює своє життя у змаганні з онкологією.

Пам’ятайте: у людини можна відібрати все, окрім одного – волі. І волі обирати своє ставлення до обставин. Рак виліковний. Знайте це

, – поділилася з особистого досвіду знаменита українська телеведуча Алла Мазур.

Нагадаємо, що журналістка дізналася про діагноз у 2019 році. Тоді розпочалася боротьба, яка запам’яталася Аллі Мазур на все життя. На початку хіміотерапії, коли ведуча почала втрачати волосся, вона носила каштанову перуку – під колір свого натурального волосся.

Алла Мазур на початку хіміотерапії воліла носити перуку
Алла Мазур на початку хіміотерапії воліла носити перуку

Однак, пізніше знаменитість відмовилася від подібної зачіски і постала перед публікою у справжньому образі.

Коротке волосся, до того ж не пофарбоване, а натурально сиве, не викликало збентеження чи огиду з боку телеглядачів. Навпаки, такий вчинок ведучої у багатьох вселив впевненість та гордість за Мазур – журналістка продемонструвала, що вона не боїться раку та готова його побороти.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.