“Ми закінчили стосунки”: екс-чоловік зрадниці Тетяни Денисової Саша Кривошапко розповів про новий шлюб

Нещодавно колишній чоловік зрадниці Тетяни Денисової поділився з шанувальниками новиною про одруження. Проте, зовсім скоро артист зізнався, що у стосунках з дружиною все не так добре, як може здаватись

Олександр Кривошапко прославився завдяки участі в українській телепередачі “Х-Фактор”. Саме там артист познайомився зі своєю колишньою дружиною Тетяною Денисовою, яка тепер стала відома як зрадниця. Хоча у минулому Олександрові не пощастило одружитись раз і назавжди, пізніше він знайшов свою долю.

У вересні поточного року співак ошелешив прихильників несподіваним зізнанням у тому, що знову одружився. Про новоспечених молодят в Мережі майже немає ніякої інформації, а тому публіка мусить по крихтах збирати факти про нову дружину українського співака. Відтак нині відомо лише те, що Марія працює косметологом, а також займається волонтерством разом із Кривошапком.

Пізніше в інтерв’ю музикант зізнався, що познайомились закохані ще півтора року тому. Спочатку вони довго переписувались в Мережі (адже сам в Інтернеті майбутня пара познайомилась), але зовсім між закоханими закрутився роман.

На фотографіях Олександр Кривовшапко виглядає дуже щасливим поруч зі своєю дружиною, проте співак зізнається, що все не так райдужно і чудово, як може здаватись. Напередодні повномасштабної війни пара розсталась і поставила крапку в стосунках. За зізнанням артиста, причиною стали непорозуміння, які дуже часто виникали між ним та Марією.

Співак Олександр Кривошапко приємно вразив шанувальників новиною про одруження
Співак Олександр Кривошапко приємно вразив шанувальників новиною про одруження

Буває так, що відносини трішки висушуються. Ми трішки були неуважними одне до одного і багато сварилися

– розповів Олександр Кривошапко.

Проте, знаменитий артист зізнався, що війна сильно зблизила їх. У важкі часи люди здобувають вміння по-іншому дивитись на своїх близьких, згладжувати гострі кути та розв’язувати будь-які проблеми. Олександр Кривошапко зізнався, що під час повномасштабного вторгнення його сім’я була у важкому становищі. Марія допомогла близьким свого майбутнього чоловіка, чим назавжди підкорила серце хлопця.

Саме тоді Кривошапко зрозумів, що не може втратити кохану. Музикант запропонував дівчині одружитись у спокійній домашній атмосфері. Пара відпочивала ввечері вдома, коли Олександр спитав: “Давай одружимось?”, а Марія відповіла: “Давай”.

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!