Чоловік Ольги Сумської Борисюк не зміг відвести погляд від 75-річної красуні: Ніна Матвієнко святкує ювілей

Сьогодні легендарна співачка та акторка, народна артистка України Ніна Матвієнко святкує 75 років. Знаменитість душевно привітали з ювілеєм Ольга Сумська та її чоловік Віталій Борисюк

Ніна Матвієнко – одна з найвідоміших артисток України. Популярна співачка та акторка протягом довгих років прославляла українську культуру в усьому світі, за що отримала не одну нагороду й відзнаку. Сьогодні Ніна Матвієнко святкує свій ювілей, а її близькі та зіркові колеги душевно вітають артистку з 75 днем народження.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Ольга Сумська опублікувала привітання Ніні Матвієнко. Українська акторка поділилась з підписниками знімком, на якому разом зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком обіймає Ніну Матвієнко, а та у своїх руках тримає букет квітів. В емоційному описі до фотографії акторка залишила милі побажання артистці.

Ніно Митрофанівно, дорога наша, неповторна, фантастична, така рідна для кожного з нас! Найщиріші вітання з ювілеєм! Нехай в цей буремний час вас зігріє наша любов і повага! Многая літа!

– написала Ольга Сумська.

Українська акторка Ольга Сумська разом зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком привітала з ювілеєм легендарну зіркову колегу Ніну Матвієнко
Українська акторка Ольга Сумська разом зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком привітала з ювілеєм легендарну зіркову колегу Ніну Матвієнко

Ніну Матвієнко також привітала її дочка Антоніна. Співачка опублікувала відео, в якому її зіркова мати дякує кожному, хто привітав її, а також розмірковує про те, як важко їй дався цьогорічний день народження.

Найцікавіші факти з творчого та особистого життя Ніни Матвієнко

  • У вільний від професійної діяльності час легендарна українська співачка захоплюється в’язанням. Ніна Матвієнко полюбляю в’язати гачком.
  • 75-річна співачка може похвалитись чудовим зовнішнім виглядом. Цьому посприяв її здоровий спосіб життя. Артистка дотримується вегетаріанської дієти, відмовляється їсти м’ясо, а також взагалі не вживає алкоголь. Найулюбленіша страва Ніни Матвієнко – пісний український борщ.
  • У молодості Ніна Матвієнко досягла успіхів у спортивній діяльності. Артистка грала у баскетбол, а також захоплювалась волейболом. Більш того, майбутня співачка та акторка займалась метанням гранати.
  • Ніна Матвієнко була п’ятою дитиною – усього в сім’ї співачки народилось одинадцятеро Матвієнків. Росла майбутня легенда в інтернаті, тому довгий час навіть не уявляла, що день народження можна святкувати.

Популярне

Схожі статті

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.