Холостячка Мішина поділилась секретом з особистого життя: вийшла на новий рівень з другом – Еллерт у минулому

Акторка Ксенія Мішина на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм поділилась цікавими подробицями зі свого особистого життя. Зізналась, що вийшла на новий рівень стосунків зі своїм другом

Знаменита українська кіноакторка та колишня учасниця першого сезону культового шоу про кохання “Холостячка” Ксенія Мішина активно веде свою сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Там зірка постійно ділиться цікавими подробицями зі свого життя та спілкується зі своєю аудиторією. Так, сьогодні Ксенія Мішина розповіла, що зі своїм масажистом вона перебуває в хороших стосунках.

Сьогодні українська акторка опублікувала в Інстаграм історію, на якій з усмішкою повідомила, що на черговий сеанс масажу вона прийшла не до салону, а додому свого масажиста та друга. Ксенія Мішина заявила, що це – хороший рівень стосунків, адже ця ситуація говорить про довіру одне до одного.

Ксенія Мішина опублікувала кадри перед початком сеансу масажу й повідомила, що прийшла до лікаря додому
Ксенія Мішина опублікувала кадри перед початком сеансу масажу й повідомила, що прийшла до лікаря додому

Ксенія Мішина та її турбота про своє здоров’я

Варто зазначити, що Ксенія Мішина сильно турбується про себе. Акторка займається медитацією, слідкує за своїм здоров’ям, зовнішнім виглядом та часто навідується до масажного кабінету. Щоденні ритуали, про які Мішина розповідає у своїх соціальних мережах, дуже надихають і спонукають шанувальників української акторки також більше звертати увагу на своє здоров’я.

Ксенію Мішину вважаються однією з найбільш тендітних та жіночних зірок, а все через те, що вона саме так ставиться сама до себе. Так, наприклад, обов’язковий щоденний ритуал для Ксенії Мішиної – це медитації. Сама акторка неодноразово зізнавалась, що медитації сильно врятували її у певний період її життя.

Ксенія Мішина піклується про своє фізичне та моральне здоров'я й активно розповідає про це у соціальних мережах
Ксенія Мішина піклується про своє фізичне та моральне здоров’я й активно розповідає про це у соціальних мережах

Знаменита Ксенія Мішина в одному з коментарів зазначала, що відкрила для себе медитації, коли була не в найкращому моральному стані. Втім, за зізнанням колишньої Холостячки, вона змогла усвідомити багато важливих для себе речей завдяки медитаціям. Більш того, акторка закликала всіх своїх шанувальників не припиняти медитації під час війни, адже зараз саме той час, коли ми мусимо тримати голову “холодною” і допомагати собі будь-яким наявними способами.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.