Костянтин Меладзе в Італії підібрав заміну Вірі Брежнєвій: теж блондинка, теж співачка з ефектними формами

Російський композитор і продюсер Костянтин Меладзе на фоні чуток про розлучення з Вірою Брежнєвою знайшов їй заміну. Це їх спільна і відома знайома.

Про розлучення Брежнєвої і Меладзе говорять постійно. Активно про розлад в зірковій парі заговорили влітку 2022 року. З 24 лютого Віра Брежнєва зайняла активну позицію в підтримку України і займається волонтерською діяльністю, а її чоловік публічно не висловлюється і не з’являється з нею навіть на фото.

В цей момент дала про себе знати екс-учасниця групи “ВІА Гра” Анна Сєдокова, яка заявила, що знову буде співпрацювати з Костянтином Меладзе. Співачка збирається возродити хіти “ВІА Гри”. Зокрема вона хоче викупити права на пісню “Не оставляй меня, любимый” у продюсера, який зараз проживає в Італії та не виходить у світ.

Він відповів – “Чудова ідея!”. Думаю, для нього теж важливо, щоб його пісні продовжували жити. Ми дуже довго працювали з оранжувальниками над цим треком, пробували нові варіанти. У нас вийшла прекрасна пісня. Для мене це важливий крок, за яким стоїть велика психологічна робота над собою

, – висловилася Сєдокова.

Костянтин Меладзе в Італії підібрав заміну Вірі Брежнєвій

Зірка після виходу з “ВІА Гри” не дозволяла журналістам задавати їй питання про колектив:

Я вважала, що це в минулому, нема чого згадувати, але не так давно мене попросили заспівати пісню “Не оставляй меня, любимый”. Ефект був, ніби я потрапила на прийом до психолога, я ніби відкрила двері, які тримала за сімома замками у себев душі і у мене полилися сльози. Я зрозуміла, що це частина мене, це щось минуле, яке мені потрібно прийняти, щоб йти далі. Я одразу ж написала Костянтину Меладзе, що хотіла б купити права на цю пісню

, – розповіла Анна.

Анна Седокова
Анна Сєдокова співпрацює з Меладзе

Нагадаємо, після повномасштабного російського вторгнення в Україну Сєдокова відмовчалася і потрапила під санкції разом з іншими зірками-зрадниками Ані Лорак, Повалій, Регіною Тодоренко та іншими.

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.