“Це реально чоловік мрії”: додому до Злати Огнєвіч навідався сильний красень вперше після “Холостячки”

Відома українська співачка та зірка шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч розповіла прихильникам, як зустрічала у себе вдома справжнього чоловіка і не одного.

Злата Огнєвіч часто показує в Instagram, як проводить час у себе вдома наодинці, але останнім часом до екс-холостячки почали приходити чоловіки.

Нещодавно зірка придбала собі шафу, яку спочатку намагалася зібрати самостійно, але до кінця зробити це не змогла, оскільки потрібно було сверлити. Злата вирішила це питання викликом майстра до дому. На цьому зустрічі з чоловіками у себе вдома Огнєвіч на завершила. На цей раз до неї прийшло одразу двоє красенів, хоча чекала вона одного:

Цим холодним осіннім вечором я чекаю на дуже особливого чоловіка, який інколи з’являється в житті ну якщо не кожної, то майже кожної жінки. Я чекаю на чоловіка мрії, а це реально чоловік мрії, тому що мою проблему треба терміново вирішувати, щоб я могла розслабитися і спокійно спати

, – звернулася Злата до підписників і залишила віконце для відправки своїх версій, хто до неї може прийти.

Додому до Злати Огнєвіч навідався сильний красень вперше після Холостячки
Додому до Злати Огнєвіч навідався сильний красень вперше після Холостячки

Аудиторія співачки активно відреагувала на історію зірки:

Дівчата, дякую за те, що ви мене так любите. Варіанти були різні. Що до мене прийде стр***изер, жиг***, масажист, чоловіки з проекту “Холостячка” Дмитро Шевченко і Макс Тарапата по одному або разом, але ні, хтось написав сантехнік і так, я чекала на сантехніка, а прийшло два сантехніки, тому що проблема реально… Зараз вам покажу. Будь-ласка, подивіться, ці чоловіки мене рятують. Що б я без вас робила?

Це все Огнєвіч казала за кадром, а в кадрі дописала, що все ж таки не покаже свою проблему, яка потребувала виклику сантехніка:

Я не покажу що там, бо стидаюсь

, – зізналась Злата.

Додому до Злати Огнєвіч навідався сильний красень вперше після Холостячки
Додому до Злати Огнєвіч навідався сильний красень вперше після Холостячки

Нагадаємо, в шоу “Холостячка” Злата Огнєвіч зійшлася з підприємцем Андрієм Задворним, але їх відносини не склалися і вони розсталися до того, як на екрани вийшов фінал.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.