“Три дні не п’ю”: Оля Полякова сховала очі за сонцезахисними окулярами й розповіла про свої проблеми

Відома українська співачка Оля Полякова з'явилась на особистій сторінці в Інстаграмі, сховавши очі за темними окулярами. Артистка розповіла про зміни в житті

Українська співачка активно веде свої особисті сторінки в соціальних мережах. Підписники та шанувальники артистки постійно стежать за останніми новинами та змінами в житті Полякової. Так, сьогодні співачка з гумором прокоментувала той факт, що вже три дні веде здоровий та тверезий спосіб життя.

Оля Полякова опублікувала на власній сторінці в Інстаграм жартівливу картинку
Оля Полякова опублікувала на власній сторінці в Інстаграм жартівливу картинку

Наступною Історією українська співачка опублікувала відео, на якому розповідає про свій стан після трьох днів без напоїв. На кадрах артистка позує в осінньому вбранні, а на очах в Олі Полякової темні сонцезахисні окуляри. Українська співачка розповідає, що в неї питали, як вона почувається після свого рішення.

Дорогенькі мої, три дні без алко*олю… Мене питають: “Як ти себе почуваєш?”, а я кажу, що не помітила ніякої різниці, тому не бачу ніякого сенсу

– зізналась українська артистка.

Оля Полякова на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм показалась, приховавши очі за темними сонцезахисними окулярами
Оля Полякова на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм показалась, приховавши очі за темними сонцезахисними окулярами

Чим зараз займається Оля Полякова – останні новини з життя зірки

Відома українська співачка веде активне соціальне та творче життя. Попри повномасштабну війну Оля Полякова не зупиняється й активно виступає з благодійними концертами, а також займається волонтерством. Крім того, нещодавно стало відомо, що артистка стане учасницею грузинської версії відомого телепроєкту “Танці з зірками”.

Раніше Оля Полякова вже брала участь в танцювальних телешоу, втім це сталось два роки тому. Тоді артистка знімалась на проєкті в парі з танцівником Степаном Місюркою, а найбільше публіці запам’ятався їхній номер, де вони танцювали в образах Мерлін Монро та Дональда Трампа.

Оля Полякова вже брала участь в шоу “Танці з зірками” й підкорила глядачів харизмою та хореографічним талантом

Окрім призу глядацьких симпатій Оля Полякова зі своїм партнером отримали приз від BBC Studios. Артистів нагородили в номінації “Несподівана пара та номер”. Нині українська співачка ніяк не коментує свою другу участь в танцювальному проєкті, втім Інтернетом “гуляють” чутки про те, що партнером зірки стане Іраклі Макацарія.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.