Бойфренд Дорофєєвої Міша Кацурін заявив, що не залишився б з першою дружиною навіть заради дітей

Відомий український ресторатор та новий бойфренд Наді Дорофєєвої прокоментував розлучення з колишньою дружиною – з екскоханою Кацурін нізащо б не залишився

Блогер, ресторатор, ведучий та музикант Михайло Кацурін цьогоріч розлучився зі своєю дружиною заради Наді Дорофєєвої. Від першого шлюбу в знаменитості залишилось двоє дітей, проте, зізнається зірка, він ніколи б не став зберігати стосунки лише заради дітлахів.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість прокоментував своє розлучення та розповів, як ставиться до поширеної в суспільстві думки про те, що шлюб потрібно зберігати заради щастя та добробуту дітей.

Михайло Кацурін про розлучення зі своєю колишньою

У новій публікації знаменитість розповів про своє ставлення до того, що деякі люди не розлучаються лише заради своїх дітей. Михайло Кацурін вважає, що це – зовсім не нормальна практика. Знаменитість зізнався, що за 9 місяців розлучення з Дашею Кацуріною він прочитав чимало критики зі сторони підписників. Усі вони зазначали, що розлучатись з дружиною, коли у вас є спільні діти – “не ок”.

Михайло Кацурін зі своїми дітьми
Михайло Кацурін зі своїми дітьми

Так, Михайло Кацурін висловив своє ставлення до такої позиції. За зізнанням знаменитості, він не відносить себе до людей, які поділяють таку думку. Кацурін зазначив, що розлучення – це останній вагон потяга. До підписання документів про розірвання шлюбу потрібно спробувати налагодити стосунки всіма можливими способами. Проте, зізнається Кацурін, не менш важливо вміти вчасно зупинитись, коли нічого не допомагає.

Кацурін зізнався, чому не залишився разом з ексдружиною заради дітей

Знаменитість пояснив, що стосунки з чоловіком або дружиною ніколи не мають нічого спільного зі стосунками з дітьми. У світогляді Михайла Кацуріна ці два терміни займають абсолютно паралельні площини, тому він не розуміє людей, які залишають в шлюбі лише заради дітлахів. До того ж Кацурін додав, що, коли діти бачать постійно сумних та сварливих батьків, це їм лише шкодить.

Михайло Кацурін з дитиною від першого шлюбу
Михайло Кацурін з дитиною від першого шлюбу

Натомість, вважає знаменитість, дітям набагато корисніше бачити, що батьки прийняли мудре рішення й зуміли побудувати власне щастя з іншими людьми або й зовсім залишитись щасливими наодинці з собою.

Підсумував своє звернення до шанувальників Кацурін зізнанням у тому, що розлучення з колишньою не означає, що тепер він або вона приділятимуть дітям менше уваги.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.