Історія неймовірного кохання Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва: від дружби до весілля і сина

Наталія Сумська і Анатолій Хостікоєв разом вже понад як чверть століття. Їх поєднує разом не лише кохання, а і любов до театру, спільні інтереси та однакові погляди на життя.

Наталія Сумська і Анатолій Хостікоєв познайомилися ще під час навчання в театральному ВУЗі. Багато років їх об’єднувала дружба і робота на одній сцені. Наталія і Анатолій і подумати не могли, що колись стануть подружжям. Тим більше, що і Сумська і Хостікоєв були у шлюбі з іншими людьми. Акторка була одружена з кінооператором Ігорем Мамаєвим. Зараз Наталія зізнається, що ніколи по-справжньому не любила першого чоловіка, а вийшла за нього заміж, бо “засиділась в дівках”. Їхній шлюб існував 7 років. Від Ігоря Мамаєва у Сумської є донька Дарина, якій зараз 40 років.

А ось Анатолій Хостікоєв до стосунків з Наталією був одружений двічі та має сина від другого шлюбу.

В який момент зародилися стосунки Наталії і Анатолія не відомо, адже вони обидва довго приховували свої почуття. Втім в 1996 році Сумська народила від Хостікоєва сина В’ячеслава і з того часу перестали приховувати, що живуть разом.

 Історія неймовірного кохання Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва
Історія неймовірного кохання Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва

Офіційно одружилися закохані лише у 1999 році, коли їхньому спільному сину було вже 3 роки. Весілля відбулось в кругу сім’ї, без зайвого пафосу. Цікаво, що свідками на весіллі були сестра Наталії акторка Ольга Сумська і її чоловік Віталій Борисюк.

 Історія неймовірного кохання Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва
Історія неймовірного кохання Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва

Тоді молодята розповіли журналістам, що довго відкладали весілля через постійну зайнятість. Втім і Наталія і Анатолій запевняли, що дуже хотіли стати законними чоловіком і дружиною.

Зараз спільному сину Сумської і Хостікоєва 26 років. Він пішов по стопах батьків і теж став актором. Хлопець знявся у таких відомих серіалах як “Папаньки”, “На лінії життя”, а також у фільмі “Скажене весілля-3”. Поки що син Сумської і Хостікоєва – холостяк, дітей у нього немає.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.