В якому місті народилися Тіна Кароль, Каменських, Ані Лорак, Злата Огнєвіч: всі українки, але не всі з України

На українській сцені багато популярних співачок, які мають український паспорт, але не всі з них насправді народилися в Україні. Читайте про це у нашій статті.

Тіна Кароль

Одна з найвідоміших артисток України Тіна Кароль народилася в місті Оротукан Магаданської області в сім’ї українців Григорій Самойловича і Світлани Андріївни Ліберман. Її батько родом з Чернівецької області, а мама з Івано-Франківська. Їх родина жила там через розподіл на роботі, а потім ще в дитячому віці Тіни вони переїхали на батьківщину матері майбутньої співачки.

Тіна Кароль знялась у фотосесії для Vogue
Де народилася Тіна Кароль

Ані Лорак

Українська зрадниця Ані Лорак з 2014 року активно співає на російській сцені, але постійно говорить про те, що вона українка. Однак її мовчання з приводу війни, яка почалася 24 лютого 2022 року, вказує на те, що у зірки немає чіткої позиції, хоча при цьому вона народилася в місті Кіцмань Чернівецькій області і має українське громадянство.

Ані Лорак вперше звернулася до українців через 9 місяців війни
Де народилася Ані Лорак

Злата Огнєвіч

Холостячка і співачка Злата Огнєвіч, яку звати насправді Інна Бордюг, все дитинство провела в Криму, а народилася в російському місті Мурманськ в сім’ї військового хірурга Леоніда Григоровича і вчительки російської мови та літератури Галіни Василівни. Вони жили в Ленінграді та Мінську, а коли Златі було 5 років, то переїхали в Судак. Не зважаючи на своє коріння, артистка давно перейшла на українську мову і робить все на творчому і волонтерському фронті, щоб наблизити перемогу.

Злата Огнєвіч заговорила про сценарій на Холостячці
Де народилася Злата Огнєвіч

Настя Каменських

Екс-солістка групи “Потап і Настя” родом зі столиці України Києва. В дитинстві Каменських два місяці прожила у Франції за програмою обміну, а потім сім років прожила в Італії, вивчила італійську мову і ходила в місцеву школу. При цьому свою кар’єру вона побудувала саме на українській сцені, але досвід її життя за кордоном відкрив перед нею нові можливості в музичній сфері. До війни Настя Каменських мітила на Греммі.

Де народилася Настя Каменських
Де народилася Настя Каменських

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.