Діму Монатіка з Євгеном Кошовим звинуватили у гульках в Парижі: де зірки були насправді в цей час

У мережі спливло фото Монатіка і Жені Кошового, які позували на тлі Ейфелевої вежі. На голови зірок посипалися звинувачення у відпочинку під час війни, тож довелося давати пояснення.

Автор “Мокрой дєвочкі” Монатік вирішив прояснити ситуацію. Виявляється, на тій злощасній світлині знято не Дмитра з “квартальцем” Євгеном, а американських реперів, що дуже нагадують зовні українських зірок. Схожість просто неймовірна:

Вгадайте, де Монатік із Кошовим, а де американські репери

Тож наші співгромадяни можуть видихнути спокійно – у той час, коли вони потерпають від повітряних тривог і годинами, а то і днями сидять без світла і води, селебріті не тікали за кордон і не розважалися у сонячній Франції. Насправді позували на фото репери dj Khaled та Fat Joe, а не наші хлопці.

Привіт із Харківщини

Відважні Діма Монатік із Женею Кошовим у цей час якраз перебували у Харкові. На підтвердження своїх слів зіркові чоловіки зробили знімок, наслідуючи ті ж пози, що і американці у Парижі.

Благодійний концерт українських зірок у Харкові

Monatik, Дмитро Шнуров, Роксолана й обидва квартали – 95-ий і жіночий – прибули на Схід країни, щоб вдатися до благодійних виступів. Глядачами стали військові, поліціянти, комунальники, рятувальники, медики. Одним словом, усі ті, хто мужньо бореться з усіма перепонами, які ставить нам північний сусід.

“Харків надихає. Харків неймовірний. Харків дуже люблю, – написав Дмитро в Інстаграмі, – завдяки таким сильним містам я знову і знову усвідомлюю, що вистоїмо. Уже вистояли!”

Монатік показав у мережі купу розбомблених будинків в обласному центрі. Музиканту не вперше виступати в екстремальних умовах. У листопаді Діма вирішив підняти настрій хворим діткам із “Охматдиту” в Києві. Коли ж оголосили повітряну тривогу, артист не розгубився і продовжив виступ просто в бомбосховищі.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.