В шкіряному плащі, хустинці і капелюшку: Маша Єфросініна заявила, що сумує за своїм гламурним життям

Відома українська телеведуча і благодійниця Маша Єфросініна не приховує від прихильників свій емоційний стан. Зірка зізналася, що сумує за гламурним минулим.

В Україні з 24 лютого 2022 року триває повномасштабна війна, яка змусила багатьох відмовитися від звичного образу життя. Як і звичайні люди, багато зірок українського шоу-бізнесу стали біженцями за кордоном. В самому початку телеведуча Маша Єфросініна виїхала в Польщу і потім декілька місяців прожила з дітьми в Німеччині, а її чоловік Тимур Хромаєв залишився в Києві.

Маша Єфросініна заявила, що сумує за своїм гламурним життям
Маша Єфросініна заявила, що сумує за своїм гламурним життям

Знаменитість в евакуації активно займалася веденням благодійної діяльності власного фонду, приймала участь в різних заходах в підтримку України і активно висловлювалася в Мережі. В кінці літа 2022 року Єфросініна повернулася додому.

Ведуча продовжує докладати зусилля на благодійному фронті, не зважаючи, що морально це дуже важко:

Шість місяців, як моя команда та я займаємося тим, чим не планували займатися ніколи – рятуємо жінок від наслідків війни… Шість місяців відповідальної праці та тисячі невимовно складних життєвих історій… Шість місяців, і вже 1100 жінок та дітей отримали можливість повернутися до життя…

, – розповідала Маша на День благодійництва.

Займаючись добрими справами, Єфросініна не може забути “гламурне” минуле і сумує за своїм минулим життям. Телеведуча виклала фото в стильному образі – шкіряному плащі, хустинці та капелюшку, з яскравим блискучим макіяжем і в підписі написала:

Сумую за моїм гламурним життям…

Прихильники підтримують зірку і пишуть в коментарях, що це не назавжди і найкраще тільки попереду.

Нагадаємо, Маша Єфросініна стала популярною на телебаченні завдяки ранковому шоу “Підйом” на “Новому каналі” в парі з Юрієм Горбуновим у 1999 році.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.