Колишня дружина Остапчука Христина Горняк показала, з ким провела ніч у Відні: щаслива тримає його за руку

Нещодавно стало відомо, що Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з другою дружиною, вже має нову пасію. Втім, і сама Христина Горняк не зволікає з цим.

Не так давно стало відомо, що український телеведучий Володимир Остапчук розлучився з його другою дружиною Христиною Горняк. Ця інформація спливла від близького оточення сім’ї, проте саме екс-подружжя не коментує свої стосунки. Втім, і так зрозуміло, що Остапчук і Горняк більше не пара, адже вони вже більше ніж півроку не живуть разом, а в своїх соціальних мережах один про одного навіть і не згадують.

Володимир Остапчук недовго забував свою колишню дружину Христину Горняк
Колишня дружина Остапчука Христина Горняк показала, з ким провела ніч у Відні

Нещодавно в Мережі з’явилися чутки, що Володимир Остапчук вже знайшов собі нову дівчину. Вперше про це обмовилася травесті-діва Монро в своєму Телеграм-блозі. Вона написала, що у “Остапчука нова краля”, інших подробить Монро не додала.

Втім, користувачі Мережі все самі встигли провести своєрідне “розслідування” і знайшли ту саму кралю. Ймовірно, новою дівчиною Остапчука є журналістка Катерина Полтавська. Останнім часом вона і Остапчук публікують схожі фото з тих самих місць і з однієї квартири, де ймовірно вже живуть разом.

Варто відзначити, що Христина Горняк після розлучення намагається жити повним життям, подорожувати, працювати. Нещодавно дівчина в своєму Інстаграм-блозі розповіла, що відправляється до Австрії, щоб провести вікенд з подружками.

20 грудня Христина опублікувала Інстаграм-сторіс, в якому показала, з ким спить під час подорожі. На фото маленьких хлопчик років 5 лежав поруч з Христиною у ліжку.

Колишня дружина Остапчука Христина Горняк показала, з ким провела ніч у Відні
Колишня дружина Остапчука Христина Горняк показала, з ким провела ніч у Відні

Всім привіт. Тепер ви знаєте, з ким я провела сьогодні ніч

, – підписала знімок колишня Остапчука.

Ймовірно, це син однієї з подруг Горняк.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.