Катерина Осадча при світлі свічки показала, як виглядає її будинок: речей чоловіка Горбунова ніде не видно

Відома українська телеведуча показала, як виглядає її будинок, коли вимикають світло. Підсвітила свічкою, але шанувальники не побачили ні одної речі її чоловіка Юрія Горбунова

Вчора, 22 грудня, вся Україна святкувала День енергетика. З цієї нагоди українська знаменитість вирішила поділитись з шанувальниками своїми емоціями та сказати на честь події декілька слів. Телеведуча поділилась новим дописом, а також опублікувала фотографію зі свічкою в руках. Навколо був ледве не бездоганний порядок, а на одяг чи інші особисті речі її чоловіка Юрія Горбунова не було навіть натяку.

Катерина Осадча на новій фотографії

Вчора на особистій сторінці відомої української телеведучої з’явився допис, у якому вона подякувала енергетикам за їхню важку працю. Катерина Осадча відмітила, що доволі символічно відзначати День енергетика у найкоротший світловий день року, адже за мирних часів саме у цей момент люди особливо гостро відчувають потребу у їхній важкій праці. Втім, за воєнних часів енергетики буквально стали новими героями сучасності.

Ми безмежно вдячні Вам, за Вашу віддану працю, години без сну, за те, що ви ризикуєте життям, щоб незважаючи на постійні обстріли ми залишались у теплі

– зазначила в описі до фотографії Осадча.

Крім того, телеведуча зазначила, що вона усвідомлює, що працівники енергетичної сфери України роблять все, що в їхніх силах задля відновлення стабільної роботи енергосистеми. У той самий момент, зазначає Катерина Осадча, українці не скаржаться та сумлінно чекають на результати роботи енергетиків.

Відома українська телеведуча Катерина Осадча на новій фотографії зі свічкою в руках
Відома українська телеведуча Катерина Осадча на новій фотографії зі свічкою в руках

На опублікованій фотографії українська зірка позувала на камеру в домашньому вбранні. Схоже, що саме в цей момент в оселі Катерини Осадчі та Юрія Горбунова було відсутнє світло, адже знаменитість тримала в руках свічку, а на фоні було темно. Попри це на обличчі української телеведучої сяяла усмішка.

У коментарях до нового допису Катерини Осадчої шанувальники та друзі знаменитості доєднались до подяк, адресованих працівникам української енергетичної сфери:

  • “Вітаю героїв енергетичного фронту. Спасибі вам за вашу важливу і дуже важку роботу”;
  • “Сьогодні перший раз так всі вітають з професійним святом, але хотілося б як завжди… привітання від партнерів та святкування в офісі. Але вірю – ми розбудуємо ще нашу кохану Україну”;
  • “Будьте здорові та бережіть себе!”;

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.