Історія життя Маші Кончаловської: чому Юлія Висоцька і Андрій Кончаловський 9 років тримають доньку у комі

Історія Маші Кончаловської відома практично на весь світ. Донька відомої російської телеведучої Юлії Висоцької Маша у віці 14 років потрапила в автомобільну аварію і вже 9 років перебуває в комі.

Доньці Юлії Висоцької і Андрія Кончаловського Марії пророкували велике майбутнє. Дівчинка, яка народилася в сім’ї талановитої акторки та геніального режисера, вже з дитинства мала акторські здібності. Маша навіть встигла знятися у кіно: у фільмі “Глянець” та серіалі “Угода”. Також дівчинка неодноразово світилася у кулінарній телепередачі Висоцької “Їмо вдома”.

Дети Андрея Кончаловского и Юлии Высоцкой
Марія Кончаловська з братом Петром в програмі Їмо вдома

Дівчинка мала стати в майбутньому відомою артисткою, але доля розпорядилась іначе.

У 2013 році сім’я Кончаловських потрапила у серйозну автомобільну аварію. Тоді все сімейство перебувало на відпочинку у Франції. В один із днів відпочинку Висоцька з чоловіком та двома дітьми їхали в автомобілі. За кермом був Андрій Кончаловський. Чоловік не впорався з кермуванням і вилетів на зустрічну смугу, де зіткнувся з іншим автомобілем. Найбільше постраждала 14-річна Маша, яка, чомусь, була не пристебнута ремінем безпеки.

Семья режиссера Андрея Кончаловского
Сім’я Кончаловських

Дівчина отримала серйозну черепно-мозкову травму і за показами лікарів була введена у медикаментозну кому. Нажаль, дівчина так і не змогла одужати і вже 9 років знаходиться у стані коми.

Сім’я Кончаловських після автокатастрофи вирішили не впускати в цю історію пресу. Юлія Висоцька і Андрій Кончаловських вже багато років мовчать про стан здоров’я доньки і не дають жодних коментарів з цього приводу.

Втім, інформація про Машу Кончаловську час від часу з’являється в Мережі. Так, відомо, що декілька років назад дівчина прийшла до тями і навіть впізнавала своїх батьків. Втім, стан здоров’я її швидко погіршився і Марію знову ввели у стан коми.

Чи є шанси на те, що дівчина колись одужає, невідомо. В одному з інтерв’ю Андрій Кончаловський зізнався, що боїться не дожити до того часу, коли його донька знову буде здоровою.

Більше подробиць про стан здоров’я Маші Кончаловської, дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.