Катя Осадча прокоментувала свою четверту вагітність: Горбунов нарешті стане татом дівчинки?

Останнім часом в Мережі ширяться чутки, що українська телеведуча Катя Осадча вчетверте вагітна. Дружина Юрія Горбунова відреагувала на догадки прихильників і розповіла, чи дійсно чекає на поповнення.

Катя Осадча – не лише відома українська ведуча, а й мама трьох дітей. Старшого сина Катя народила ще в юнацтві, коли їй було 19 років. Тоді майбутня телезірка була одружена зі старшим на 15 років політиком Олегом Поліщуком. Їхній шлюб протривав пару років і розбився через різницю у віці та різні інтереси.

Зараз старшому сину Осадчої Іллі 19 років. Хлопець являється студентом другого курсу престижного американського університету, де вивчає IT-технології.

Катя Осадча з сином Іллею
Катя Осадча з сином Іллею

Вдруге Катя Осадча наважилася на дитину, коли досягла значних успіхів у кар’єрі і зустріла свого другого чоловіка Юрія Горбунова. У 2017 році телеведуча стала мамою хлопчика Івана.

Осадча і Горбунов ніколи не приховували, що мріють стати батьками дівчинки, тож зваживши всі за і проти подружжя все ж наважились на ще одну вагітність. Втім, і цього разу у них “вийшов” син. В серпні 2021 року на світ з’явився хлопчик на ім’я Даніїл.

Катя Осадча з Юрою Горбуновим та синами
Катя Осадча з Юрою Горбуновим та синами

Тоді зіркове подружжя заявило, що мрію стати батьками дівчинки вони не полишили і ще все попереду.

Останнім часом в Мережі почали ширитися чутки про те, що Катя Осадча знову вагітна. Прихильники помітили, що телеведуча почала одягати вільний одяг, який приховує її форми.

Телеведуча довго не реагувала на ці чутки, проте недавно все ж відповіла на питання прихильників. Так, відповідаючи на питання фоловерів в Інстаграм, Осадча запевнила, що не вагітна.

 Катя Осадча прокоментувала свою четверту вагітність
Катя Осадча прокоментувала свою четверту вагітність

Ще один підписник телеведучої запитав її думку щодо одруження, народження дітей у такий нестабільний час.

Ось, як відповіла Катя на це питання:

Варто, обов’язково. Варто робити все, що планували: освідчуватися, виходити заміж, купувати песика. Все, на що зважувалися, адже невідомо, чи матимемо ми такий шанс завтра, а так, срія, чи план втілиться. А стабільність – це ми, наше внутрішнє переконання. Буде воно – буде стабільність.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.