28-річна Катя Репяхова зізналася, як називає 57-річного Віктора Павліка вдома: “На ви не завжди”

Відома українська блогерка і дружина артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова звертається до чоловіка на ви, але це тільки на публіці. Дівчина розповіла, як називає коханого вдома.

Катерина Репяхова стала широко відомою після роману з популярним українським співаком Віктором Павліком. Вона з дитинства була фанаткою його творчості і вперше зустрілася з ним особисто, коли їй було всього 11 років. Тоді Катя не уявляла, що це її майбутній чоловік.

Будучи молодою дівчиною, Репяхова поїхала на концерт улюбленого артиста в Миколаїв і по щасливій випадковості зняла сусідній номер в готелі. Там вони зіштовхнулися і познайомилися. Між Віктором і Катериною промайнула іскра, тому велика різниця у віці не мала ніякого значення для них. Співак не зміг встояти перед дівчиною навіть будучи одруженим зі своєю третьою дружиною Лорою Созаєвою.

Дружина Віктора Павліка Репяхова показала на фото першу зустріч з майбутнім чоловіком
28-річна Катя Репяхова зізналася, як називає 57-річного Віктора Павліка вдома

Після їх скандального розлучення Віктор Павлік офіційно представив Репяхову як свою нову кохану і в 2020 році одружився на ній. Катя як блогерка багато чим ділиться з підписниками свого Інстаграм-блогу і зірковий чоловік регулярно з’являється в її постах. Фанати помітили, що вона називає чоловіка Віктор Франкович і звертається до нього на ви, через що їй приходить багато питань про це.

Чому ви називаєте чоловіка на ви? А не просо Вітя?

Як ви називаєте один одного без камер? Це ж тільки на камеру Віктор Франкович?

Дружина Віктора Павліка пояснила, чому звертається до коханого так офіційно і як називає його вдома:

Тому що мені дуже подобається називати його Віктор Франкович при третіх особах. Це наша фішка. На ви не завжди, на ти часто в сторіс говорю. Вдома називаю його малиш, любов

, – поділилася блогерка.

28-річна Катя Репяхова зізналася, як називає 57-річного Віктора Павліка вдома
28-річна Катя Репяхова зізналася, як називає 57-річного Віктора Павліка вдома

Відмітимо, Катерина Репяхова молодша за Віктора Павліка на 29 років.

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.