“Я ніколи не зможу відмовитись”: Оля Полякова зізналась, чому не готова розлучатись після 20 років шлюбу

На тлі чуток про негаразди в стосунках відома українська співачка зізналась, чи готова розлучитись з чоловіком Вадимом Буряковським після 20 років щасливого шлюбу

Нещодавно на YouTube-каналі відомої української ведучої та благодійниці Маші Єфросиніної вийшов новий випуск популярного шоу “Дорослі дівчата”. Разом зі своєю подругою Олею Поляковою зірка обговорила чимало нагальних тем, які давно турбували їхніх шанувальників. Зокрема, українська королева ночі зізналась, чи готова розлучитись зі своїм чоловіком.

Так, Оля Полякова перебуває у шлюбі з Вадимом Буряковським близько 20 років, разом вони виховують двох спільних доньок і живуть душа в душу. Оскільки чоловік не часто з’являється в публічному просторі разом зі своєю дружиною, дехто з шанувальників запідозрив, що між Поляковою та Буряковським “пробігла кішка”.

Оля Полякова давно перебуває в щасливому шлюбі зі своїм чоловіком
Оля Полякова давно перебуває в щасливому шлюбі зі своїм чоловіком

Втім, зізнається знаменитість, з початком повномасштабної війни її стосунки з коханим стали лише міцнішими. За словами артистки, горе зблизило їх з чоловіком, вони стали частіше спілкуватись та більше довіряти одне одному. У новому випуску “Дорослих дівчат” Оля Полякова зізналась, що ніколи б не розлучилась з Буряковським, адже він дав їй те, від чого вона не готова відмовитись.

Мова йде про почуття стабільності, надійності та впевненості у завтрашньому дні, які Оля Полякова змогла відчути лише поруч зі своїм чоловіком. Зірка зізналась, що до зустрічі з коханням усього свого життя вона постійно відчувала емоційні гойдалки від партнерів, які ледве не водили її за ніс.

Оля Полякова дала пораду шанувальницям – ніколи не залишатись поруч з чоловіками, які завдають болю чи змушують терпіти подібну негідну поведінку. За зізнанням артистки, вона зрозуміла це тільки після того, як познайомилась з Буряковським.

Оля Полякова зізналась, що ніколи б не розлучилась з Буряковським
Оля Полякова зізналась, що ніколи б не розлучилась з Буряковським

З першого дня, як я зустрілась зі своїм Вадіком на лодці й у нас з ним там трапилося… я ніколи більше не відчувала того, що я можу щось втратити. Я завжди відчувала опору. Це те, що він мені дав, і те, від чого я ніколи не зможу відмовитись

– прокоментувала Полякова.

Знаменитість зізналась, що крізь роки вона ні разу не сумнівалась у своєму чоловікові. Співачка називає Буряковського своєю опорою та фундаментом, який допоміг їй впоратись з усіма життєвими випробуваннями.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.