“Зараз зі мною правда знайомляться чоловіки”: заміжня Полякова зізналась, як реагує на увагу протилежної статі

Нещодавно відома українська співачка Оля Полякова приголомшила зізнанням про те, як насправді реагує на підвищену увагу зі сторони протилежної статі

Вже давно відома українська співачка перебуває у щасливому шлюбі зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським. Разом закохані пройшли вогонь і воду, а також виховання двох дітей. Попри все українська артистка Оля Полякова виглядає неперевершено, а тому представники протилежної статі проявляють до неї інтерес.

У новому випуску YouTube-шоу Маші Єфросиніної “Дорослі дівчата” Полякова зізналась, як реагує на увагу чоловіків.

Полякова про увагу чоловіків

Українська артистка зізналась, що до початку повномасштабної війни чоловіки майже ніколи не намагались з нею познайомитись. Втім, після 24 лютого все ніби перевернулось, а протилежна стать почала звертати на Олю Полякову увагу, як ніколи раніше.

Полякова після початку повномасштабної війни почала користуватись увагою серед чоловіків
Полякова після початку повномасштабної війни почала користуватись увагою серед чоловіків

Знаменитість спробувала пояснити такі різкі зміни тим, що до 24 лютого вона була буквально залізною леді, яку чоловіки боялись. Схоже, після початку великої війни знаменитість дещо пом’якшала, тому, заявила Полякова, з нею “правда зараз знайомляться чоловіки”.

Я ж розучилась з ними знайомитись… Якщо це реально симпатичний мужик, я починаю червоніти, заїкатись, поводжу себе як якась д*ра… Я розумію, що за 20 років [шлюбу – прим. ред.] я розучилась знайомитись, приймати компліменти

– зізналась українська артистка.

Оля Полякова зізналась, що вона ніяковіє, коли з нею намагаються познайомитись
Оля Полякова зізналась, що вона ніяковіє, коли з нею намагаються познайомитись

Відома українська співачка зауважила, що вона – заміжня жінка, тому про щось більше, ніж просто флірт, мови йти навіть не може. Втім, знаменитість зізналась, що останнім часом вона не вміє навіть “стріляти очима”.

Хоча Оля Полякова розуміє, що їй не потрібно навіть фліртувати, адже далі першого знайомства спілкування не зайде, разом з тим зірці ніяково через те, що вона червоніє на очах симпатичних чоловіків.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.