Як зірки відзначали день народження дітей: Горбунов з Осадчою разом, Бадоєв із Фреймут – на відстані

На цьому тижні знаменитості відзначили дні народження своїх нащадків. У поле зору потрапили щасливі батьки – Оля Фреймут, Катя Осадча з Юрієм Горбуновим, Алан Бадоєв. Як привітали селебріті своїх синів і доньок?

Оля Фреймут

Своє 17-річчя Злата Мітчелл зустріла в Лос-Анджелесі, де навчається, а вільний час проводить із бойфрендом. Дівчина похвалилася черговим віковим досягненням в Інстаграмі:

Ще один рік створення реальності та робити це по-своєму. 17 на 17!

Підписники стали радо вітати доньку ревізорки з днем народження. Найпершою серед них була, звісно ж, зіркова матуся:

Ти така єдина, як сильно я тебе люблю, донечко!

Побажання Ольга пообіцяла оголосити в приватному повідомленні.

Катя Осадча і Юрій Горбунов

Зіркове подружжя теж сьогодні святкує. Первістку Юрія і другому сину Каті минуло 6 років. Кожен із батьків у своєму акаунті в Інсті написав власне привітання для Іванка, виклавши родинні світлини. Осадча подякувала сину, що він обрав саме їх. Першим на це повідомлення відгукнувся Монатік, приєдналися до привітань й інші підписники.

Горбунов пригадав, як тримав первістка на руках уперше. Це, здається, було ще вчора, але відтоді минуло вже 6 років. Вітаючи сина, телеведучий висловив сподівання:

Ти будеш жити, виростати і любити в найкращій у світі країні-Україні!

Алан Бадоєв

Днями повноліття досягла донька кліпмейкера Лоліта. Щасливий татусь з цього приводу зробив відеоколаж, в якому можна побачити чимало світлин дівчини у різні роки, і підписав:

Сьогодні у моєї доньки день народження! Найніжніші 18. Ти мій справжній друг, найближча душа, моя Lo.

Алан Бадоєв з єдиною донькою Лолітою

Більшість прихильників Бадоєва вважають, що у чоловіка двоє дітей. Насправді ж Борис Бадоєв (Кураченко) – син Жанни, колишньої дружини митця, а рідною для Алана є Лола – єдина його дитина.

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.