Бабкіни відвідали свою харківську квартиру після тривалої відсутності: “Навертаються сльози на очах”

Родина Бабкіних з початком війни відбула за кордон, провівши там чимало часу. У лютому 2023-го повернулися до України, де в Сергія запланований тур. Відвідали й рідний Харків. А потрапивши до власного будинку, не змогли стримати сліз.

Щойно 24 лютого 2022 року почалися бомбардування Харкова, Сергій Бабкін з дружиною і трьома дітьми виїхали до Дніпра. Та втямивши, що й там може бути небезпечно, переїхали до Німеччини.

Майже через рік повернулися до рідного міста, де в музиканта був запланований сольний концерт і відвідини шпиталю для військових. Звісно, Сергій і Сніжана не стрималися й зайшли у свій будинок, який довелося покидати рік тому під звуки канонади.

На щастя, їхній дім не постраждав від ракет. Сергій відчинив двері, разом зайшли у передпокій і розплакалися. Дружина відкрила фіранки, і стало видно вікна, заклеєні хрест-навхрест захисними стрічками. У дитячій мирно лежала купа іграшок в очікуванні малечі, а на календарі закарбувалася дата, визначна для всіх українців – 24 лютого.

Перекусили бутербродами з кавою. А коли в оселю завітали друзі, то господар почастував їх устрицями. Сніжана підписала це щемке відео в Інстаграмі:

Мить, яка завмирає.

До речі, артист торік у лютому заїжджав до Харкова і навіть давав концерт біля метро. Але тоді нагоди відвідати квартиру не трапилося.

Родина Бабкіних показує свій новий будинок Каті Осадчій. 2017 р.

Кожен підписник, переглянувши ролик, пригадав свою особисту історію, пов’язану з закінченням мирного життя. Особливо зайшло тим, хто через російську агресію втратив свій дім або змушений був покинути житло напризволяще, втікаючи від агресора. Усі мріють повернутися на свою малу батьківщину, навіть якщо там уже нічого не залишилося.

Дехто у коментарях поділився власним болем, бо навіть не знає, чи вцілів його власний будинок, але мріє, як Бабкіни, потрапити на рідний поріг.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.