Скільки жінок було у Юрія Горбунова до Катерини Осадчої: в списку є Тіна Кароль і Маша Єфросиніна

Юрія Горбунова вважають зразковим сім'янином, люблячим чоловіком і турботливим татусем. Чи дійсно, шоумен такий однолюб, яким хоче здаватися, читайте далі в матеріалі

Юрій Горбунов – відомий український актор, шоумен і телеведучий, який блищить на українському телебачені вже понад 20 років. Юрія вважають зразковим сім’янином, адже його шлюб з Катею Осадчою дійсно міцний і щасливий. Варто відзначити, що Горбунов ніколи не мав славу ловеласа, чи Казанови. Горбунов вперше одружився в 25 років і прожив у шлюбі з жінкою на ім’я Людмила 20 років. У 2015 році Горбунов розлучився, адже закохався у Катю Осадчу, яка у 2017 році стала його законною дружиною.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов святкують шість років разом
Катерина Осадча і Юрій Горбунов 

Якщо у особистому житті шоумен мав лише 2 жінки, то у творчому – він змінив безліч партнерок по сцені.

У 2000 році Юрій Горбунов почав зніматися у ранковому шоу “Підйом” на Новому каналі разом з Машею Єфросиніною. Програма була дуже популярною, глядачі не уявляли Юру без Маші і навпаки.

Юрій Горбунов і Маша Єфросиніна в програмі Підйом
Юрій Горбунов і Маша Єфросиніна в програмі Підйом

У 2006 році Юрій Горбунов почав вести ще одне ранкове шоу, але вже на телеканалі “1+1”. Тоді партнеркою телеведучого стала зірка “ТСН” Марічка Падалко.

Також Юрій Горбунов встиг попрацювати на одній сцені зі співачкою Тіною Кароль.  Вони разом декілька сезонів вели танцювальне шоу “Танці з зірками”.

Горбунов і Кароль в програмі Танці з зірками
Горбунов і Кароль в програмі Танці з зірками

Стояв на одній сцені Горбунов і з відомою ведучою Ольгою Фреймут. Разом вони вели шоу “Голос країни”.

Цікаво, що саме проєкт “Голос країни” звів разом Горбунова і Осадчу. Так, у 2015 році Катя стала співведучої Юрія в дитячому сезоні “Голосу”. Саме тоді між ними промайнула іскра і розпочався роман. Горбунов і Осадча до останнього намагалися приховати свої стосунки від публіки. Втім, у 2017 році це стало неможливо, адже вагітний живіт Осадчої важко було не помітити. Тоді закохані й зізналися у стосунках.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.