Потап вперше після чуток про розлучення з Каменських розповів, як ставиться до дружини: співачка проігнорувала

Чутки про можливе розлучення Потапа і Насті Каменських ширяться у Мережі вже декілька місяців. Нещодавно репер вперше за весь цей час розповів, як насправді відноситься до дружини.

Раніше Потап і Настя Каменських весь час були разом на всіх світських заходах та постійно світилися у соціальних мережах один одного. Втім, останні півроку подружжя фактично живуть окремо і навіть не згадують один про одного. Саме тому прихильники зіркового подружжя почали підозрювати, що у них не все гаразд в сім’ї. Самі Потап і Настя Каменських взагалі не коментували ці чутки та почали все частіше зникати з соціальних  мереж.

Настя Каменських і Потап спростували чутки про своє розлучення
Потап вперше після чуток про розлучення з Каменських розповів, як ставиться до дружини

Втім, нещодавно Потапе вперше звернувся публічно до своєї дружини і зізнався їй в коханні. Зробив це артист 8 березня. Потап опублікував на своїй сторінці в Інстаграм фото Каменських і написав слова привітання з жіночим днем.

Я хочу привітати всіх сильних і найкращих, вільних і непереможних жінок України, зі святом 8-березня і особливо свою квіточку Каменських

, – написав Потап, давши зрозуміти, що у них з дружиною все гаразд в сім’ї.

Цікаво, що сама Каменських проігнорувала привітання чоловіка і не прокоментувала допис. А ось користувачі Мережі пораділи в коментарях, що зіркове подружжя все ж разом.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Всі заспокоїлись? Вони разом!”;
  • “А вона мовчить. Інтрига, ніколи не зайва”;
  • “Які ви милі”;
  • “Вітаємо вашу чудову дружину і всіх жінок України з весняним днем 8 березня”.

Нагадаємо, коли почалася повномасштабна війна в Україні, Потап і Настя Каменських знаходилися у Іспанії. Подружжя вирішили залишитися за кордоном та повернулися в Україну лише наприкінці літа 2022 року, за що їх досі хейтять у Мережі. Втім, Потап і Каменських за кордоном не сиділи без діла. Подружжя зібрали на благодійних концертах близько 1 млн гривень, які передали на потреби України.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.