Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Єгор Крутоголов вшанували пам’ять Марини Поплавської: їй було б вже 53

9 березня відомій комедійній акторці Марині Поплавській могло виповнитися 53 роки. В цей день колеги зірки зворушливо вшанували її пам'ять і пригадали, якою вона була при житті.

Марина Поплавська була однією з найяскравіших акторів “Дизель студіо”. Публіка її обожнювала не лише за неймовірне почуття гумору, а й за її простоту та щирість. На жаль, 20 жовтня 2018 року акторка пішла з життя. В той день команда “Дизель студіо” поверталися зі Львову до Києва. Водій не справився з кермуванням і врізався у вантажівку. Марина Поплавська сиділа на передньому сидінні автобусу і удар припав саме на неї. Врятувати акторку не вдалось.

Марина Поплавская из Дизель шоу
Марина Поплавська

З моменту ДТП пройшло більше чотирьох років та пам’ять про Марину житиме вічно. Особливо за неї сумують її колеги – актори “Дизель шоу”, адже вони за роки роботи разом стали, як рідні.

9 березня Марині Поплавській могло б виповнитися 53 роки. В день її народження колеги акторки вшанували її пам’ять і написали теплі слова у своїх соціальних Мережах.

Так, акторка Вікторія Булітко оприлюднила архівне відео, на якому вони з Мариною смішно жестикулювали під музику.

Мариночка! З Днем народження. З тобою завжди було про що поговорити, поплакати і посміятися. Люблю, пам’ятаю.. назавжди…

, – написала Вікторія Булітко.

Актор Єгор Кутоголов також написав теплі слова про Марину Поплавську:

Загадайте Маринку сьогодні добрим словом. У неї сьогодні день народження. Мабуть там, на небі сьогодні вона веде день народження Шевченка.

Користувачі Мережі в коментарях відмітили, що Марини дуже не вистачає і вона назавжди буде в їхніх серцях.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Пам’ять Королеві гумору. Обожнюю переглядати її виступи”;
  • “Пам’ятаємо і сумуємо . Її дуже не вистачає . Царство небесне”;
  • ” Як “вишенька на тортику” вона була в Дизель шоу. Я її дуже любила, і обожнювала, як прекрасну акторку”.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.