Моноколір, галіфе і топ: Тіна Кароль на концерті Юлії Саніної затьмарила подругу і показала тренди весни 2023

Українська співачка Тіна Кароль стала спеціальним гостем на концерті гурту "The Hardkiss" і заспівала в дуеті з Юлією Саніною. Публіка була в захваті від виступу двох сильних вокалісток.

Тіна Кароль і Юлія Саніна – не лише відомі співачки та володарки сильних голосів, а й подруги. Декілька років назад артистки разом записали пісню “Вільна”, яка стала справжнім хітом. Час від часу артистки з’являються на сцені разом аби заспівати разом хіт “Вільна”, а їхні прихильники з нетерпінням чекають цього виступу.

Тіна Кароль і Юлія Саніна
Тіна Кароль і Юлія Саніна

Так, нещодавно Тіна Кароль несподівано з’явилася на концерті гурту “The Hardkiss” і вийшла на сцену аби заспівати разом з Юлією Саніною. Якщо на свої концерти Тіна одягає красиві сукні та звабливі комбінезони, то для виступу на концерті “The Hardkiss” співачка обрала простий, зручний і водночас стильний наряд. Так, Тіна була одягнена у чорні штани-галіфе та чорний топ. Вона розпустила волосся і зробила легкий денний макіяж.

Незважаючи на простоту вбрання, Тіна Кароль сяяла на сцені і запалила публіку.

Користувачі Мережі засипали Кароль і Саніну компліментами в коментарях.

Ось, що пишуть фоловери:

  • “Дві чудові дівчини співають. О Боже, які вони красиві. Богині українського шоу-бізнесу.”;
  • “Вільні дівчата”;
  • “Такі красуні! Просто запалили зал”.

Нагадаємо, Тіна Кароль наразі їздить з концертним туром по Європі та США. Втім, співачка не забуває про Україну і багато робить для постраждалих у війні українців. Так, відомо, що Кароль співпрацює з фондом Протезування українців і допомагає не лише фінансово, а й морально. Співачка часто приїжджає у реабілітаційний центр, щоб підтримати поранених бійців і заспівати для них пісню.

Також відомо, що Кароль придбала будинок для сім’ї із Маріуполя, які дивом вціліли, але залишились без даху над головою. А до першого вересня Тіна Кароль забезпечила навчальним приладдям всіх дітей бійців “Азову”. Список “добрих справ” Тіни Кароль можна продовжувати ще довго. Співачка робить все можливе від себе, аби пришвидшити перемогу та допомогти українцям, які найбільше цього потребують.

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!