Як Валерій Меладзе привітав дружину з Днем народження: троє дітей великий букет троянд і все для Альбіни

Валерій Меладзе привітав свою кохану дружину Альбіну Джанабаєву з її днем народження. Квіти на столі і поруч найближчі: як співачка вирішила відсвяткувати своє свято. Діти міцно обіймають маму та не хочуть відпускати

Сьогодні співачці Альбіні Джанабаєвій виповнюється 44 роки. Чоловік артистки Валерій Меладзе на честь дня народження, поділився рідкісним сімейним фото. Артист не був щедрий на слова, але дивлячись на світлину, можна стверджувати, що його Альбіна світиться від щастя.

Зіркова пара провела ранок з дітьми, взагалі подружжя оберігає своїх нащадків від публічності, тому складно знайти фотографії, де родина в повному складі.

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва зі своїм старшим сином Костею
Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва зі своїм старшим сином Костею

Джанабаєва у 42 роки народила Валерію третю спільну дитину – донечку Агату. Для артиста це вже шоста дитина. Від попереднього шлюбу Меладзе має 3-х доньок. Подружжя приховувало інформацію, що чекають на поповнення у своїй родині. Альбіна на останньому терміні вагітності вирішила поділитися радісною новиною. У своєму Інстаграмі вона опублікувала фото з животиком, тим самим заявила про свій стан. Ім’я дівчинки тримали в секреті, але дядько новонародженої проговорився і всім розказав про ім’я своєї племінниці.

Дядько маленької Агати
Дядько маленької Агати

Народження третьої спільної дитини активно вплинуло на самих батьків. Усі трудності, які виникали з наймолодшою їх не лякали, бо вони підходили до цього з іронією. Навіть знімали відео, де довелося малювати собі великі синці під очима, щоб показати, яке веселе життя у батьків маленької дівчинки.

Кохання крізь час

Майбутня зіркова пара познайомилася раніше, ніж був створений проєкт “ВІА Гра”. Меладзе забрав дівчину на посаду вокалістки. Молодий продюсер був суворим та принциповим, тому відразу зауважив, що ніяких стосунків в робочому колективі бути не може. Дівчина не заперечувала, а навпаки підтримувала таку пропозицію. Проте принциповий Меладзе не зміг виконати свою обіцянку та закохався у свою колегу. Відтоді і розпочалася їх складна, насичена різними обставинами – історія кохння, яка не закінчується дотепер.

Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе на початку співпраці
Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе на початку співпраці

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.