Чоловік Олени Кравець повідомив, що їде в Херсон, “бо треба”: “Діставайте свої гривні, євро, долари”

Чоловік української актриси, сценарист Сергій Кравець, повідомив, що вирушає з волонтерською місією до Херсону, який постраждав внаслідок підірвання ГЕС

6 червня у Новій Каховці, що на Херсонщині, було підірвано Каховську ГЕС. Внаслідок терористичного акту постраждали десятки населених пунктів, зокрема, обласний центр – Херсон. Нині на місці перебуває чимала кількість волонтерів, які допомагають місцевому населенню побороти наслідки катастрофи. Збирається відвідати Херсон і Сергій Кравець, відомий український продюсер і сценарист.

Про це чоловік актриси Олени Кравець повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість зазначив, що вирушає до Херсона, “бо треба”. Сергій Кравець пояснив своє рішення поїхати з Києва до постраждалої області не бажанням допомогти людям, а потребою зробити це.

Сергій Кравець повідомив, що їде на Херсонщину
Сергій Кравець повідомив, що їде на Херсонщину

Сергій Кравець також висловився і про те, що саме збирається робити в Херсоні. Знаменитість зазначив, що їде туди не просто для того, щоб залишити зібрану гуманітарну допомогу. Відомий український продюсер збирається допомагати постраждалим від підтоплення розбиратись із наслідками катастрофи – розбирати завали, прибирати території та відновлювати те, що було зруйноване.

“[Потрібно їхати] Бо змило все: будинки, врожаї, життя. Маємо допомагати: прибирати, розбирати, наводити лад. Гроші потрібні на потреби місцевих. Тож не соромтесь і діставайте свої гривні, євро, долари”

Чоловік Олени Кравець їде в Херсон допомагати місцевим
Чоловік Олени Кравець їде в Херсон допомагати місцевим

Продюсер також назвав суму, яку збирає на потреби жителів Херсонщини, постраждалих від підтоплення внаслідок підірвання ГЕС. Сергій Кравець зазначив, що збирає 100 тисяч гривень і звернувся до своєї авдиторії з проханням допомогти. Знаменитість зазначив, що це – цілком “легка” сума для його підписників, адже раніше їм вдавалось покрити й набагато вищі суми.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.