“Ще вчора не міг”: дружина Андрія Бєднякова Настя Коротка розповіла про досягнення їхнього 7-місячного сина

Дружина відомого українського телеведучого показала їхнього семимісячного сина та розповіла про його досягнення. Настя Коротка зізналась, що малюк навчився цього всього за день

Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков та його кохана дружина й колега Настя Коротка минулого року стали батьками вдруге. Історія кохання знаменитої пари почалась на знімальному майданчику. Нині зірки розділені тисячами кілометрів, адже після початку повномасштабної війни вагітна дружина Бєднякова разом з їхньою донькою виїхала за кордон.

У США знаменитість народила сина, якого вони назвали Остапом. Хлопчик росте та з кожним днем вчиться чомусь новому. Про останні новини родини Настя Коротка розповідає на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Так, наприклад, нещодавно знаменитість зізналась, що її син навчився сидіти. За словами дружини Андрія Бєднякова, їхній малюк опанував таке вміння всього за день.

Настя Коротка розповіла про досягнення семимісячного сина від Бєднякова
Настя Коротка розповіла про досягнення семимісячного сина від Бєднякова

На своїй сторінці Настя Коротка продемонструвала свіжу фотографію семимісячного Остапа. На кадрі чудово видно, як хлопчина підріс. Ба більше, можна з упевненістю сказати, що малюк вже дуже схожий на свого зіркового батька. Особливо в дитини дуже красиві очі та задумливий погляд. На опублікованому Короткою фото Остап їсть броколі, а мама жартома зазначає, що покаже синові це фото, коли той скаже, що не любить овочі.

Настя Коротка показала сина від Андрія Бєднякова
Настя Коротка показала сина від Андрія Бєднякова

За сім місяців свого життя Остап Бєдняков встиг помітно підрости та вже починає радувати своїх зіркових батьків досягненнями. Про це на своїй сторінці розповіла Настя Коротка, показавши фото, на якому малюк сидить. “На хвилинку відвернулась! Повертаю голову – сидить! Ще вчора не міг сидіти”, – зазначила Настя Коротка.

Настя Коротка показала підрослого сина від Андрія Бєднякова
Настя Коротка показала підрослого сина від Андрія Бєднякова

Нагадаємо, що Андрій Бєдняков і Настя Коротка вдруге стали батьками у жовтні минулого року. Хоча їхній син народився за кордоном, він вже отримав українське громадянство.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.