Зовсім збіднів: Філіп Кіркоров продає свої ношені кросівки із “запахом господаря” майже за 2 мільйони

Відомий російський співак Філіп Кіркоров знайшов новий спосіб заробітку. Колишній чоловік Примадонни розпродає свої ношені кросівки за шалені гроші.

Філіп Кіркоров вже кілька десятків років має величезну популярність на вітчизняній сцені, яка не зменшилася навіть після розлучення з Аллою Пугачовою. Здавалося б, грошей у співака теж має бути достатньо, адже він активно їздить на курорти та купує брендовий одяг. Але з останнім поп-королю доведеться розпрощатися – він відкриває розпродаж.

В житті Філіпа Кіркорова настали дивні часи. Нещодавно артист наважився на кардинальну пластику, змінивши тіло та обличчя. До втручання пластичних хірургів він помітно роздобрішав і носив досить об’ємні речі. В якийсь момент гардероб 56-річного співака перестав вміщати нові наряди, багато з яких він одягав лише раз.

Філіп Кіркоров продає свої ношені кросівки із запахом майже за 2 мільйони
Філіп Кіркоров продає свої ношені кросівки із запахом майже за 2 мільйони

Окремою гордістю Філіпа Кіркорова є колекція брендових кросівок. Щоб хоч частково компенсувати витрачені на розкішне взуття та вбрання гроші, виконавець вирішив влаштувати розпродаж ношених речей. Загалом знаменитість планує збути з рук 80 пар кросівок. Їх вартість гордий господар оцінив у шалену суму майже в 2 млн рублів.

Філіп Кіркоров продає свої ношені кросівки із запахом майже за 2 мільйони
Філіп Кіркоров продає свої ношені кросівки із запахом майже за 2 мільйони

Однак, взуття виявилося далеко не найдорожчим лотом, виставленим на продаж. Найбільший прибуток Кіркоров планує отримати за верхній одяг. Пальто та куртки можуть збагатити артиста-модника майже на 13 мільйонів.

Користувачі Мережі не оцінили підприємницьку ідею Філіпа Бедросовича, адже мова йде про б/у речі “із запахом господаря”.

Варто зазначити, що Філіп Кіркоров неодноразово зізнавався публіці у своїй любові до брендових речей, на які витрачаються нечувані суми з його бюджету. Поп-король є володарем багатьох ексклюзивних колекцій, тому щоразу виходить у світ у новому одязі і дозволяє собі шалені розтрати на модні новинки.

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.