Регіна Тодоренко збирається повернутись до батьків в Одесу: першою чергою піде гуляти на Дерибасівську

Скандально відома співачка, ведуча та актриса Регіна Тодоренко заявила, що збирається повертатись до Одеси. Знаменитість зізналась, що хоче побачити своїх батьків, які живуть в Україні

Уродженка Одеси та колись популярна й шанована в Україні телеведуча, актриса, співачка та блогерка ще задовго до початку повномасштабної війни виїхала жити до росії. Там знаменитість вийшла заміж за російського музиканта, стала мамою двох дітей і побудувала вдалу кар’єру. Після початку повномасштабної війни зірка в рідній країни негласно стала персоною нон-грата.

Річ у тім, що артистка вирішила замовчувати трагічні події, що вже майже півтора року відбувають на території України. До цього знаменитість воліла мовчати й про те, що коїлось на Сході України. Попри всі звинувачення зі сторони публіки, намагання з’ясувати, чому вона вчинила так і спроби домогтись відповідей на численні запитання, артистка зберігає мовчання.

Регіна Тодоренко продовжує активно вести особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість часто публікує нові дописи та фотографії, а нещодавно чи не вперше згадала у своєму блозі про Україну. Артистка відповіла на запитання шанувальника, в якому йшлось про те, чи збирається Регіна повертатись до Одеси. Зірка впевнена заявила, що так.

Регіна Тодоренко відповіла на питання про те, чи збирається повертатись в Україну
Регіна Тодоренко відповіла на питання про те, чи збирається повертатись в Україну

Нагадаємо, що в Україні й досі живуть рідні відомої артистки. Регіна Тодоренко народилась і виросла в українському місті на березі Чорного моря. Знаменитість до початку повномасштабної війни в рідній країни часто приїжджала в гості до батьківського дому. Тепер така поїздка видається для артистки буквально недосяжною.

До слова, про те, як живуть її батьки, на своїй сторінці чи в будь-яких інших джерелах інформації знаменитість не розповідає. Загалом, Регіна Тодоренко уникає питань про свою позицію та замовчує те, чому залишається жити в росії.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.