Винник виправдався за відсутність в Україні та в соцмережах за останні 15 місяців: лікарі, поліція, закордон

Після початку повномасштабної війни відомий український співак і музикант Олег Винник раптово зник зі сцени та соціальних мереж. Тепер артист натякнув на реальні причини такого вчинку

Відомий український музикант Олег Винник після початку повномасштабної війни з’являвся у соціальних мережах не так часто, як його зіркові колеги. Знаменитість весь цей час перебував за кордоном, але довгий час не пояснював, чому залишив Україну. До слова, у Німеччину артист виїхав ще до 24 лютого минулого року, а причиною стала, як з’ясувалось пізніше, потреба в лікуванні невідомої ще хвороби.

Нещодавно знаменитість повернувся до інформаційного простору, а на каналі “Крупним планом” опублікували анонс нового інтерв’ю артиста. З короткого відео, яке нещодавно з’явилось у мережі, можна було зробити попередні висновки. Зокрема, знаменитість розповів, що хворобою, яка в нього є, у Німеччини хворіє тільки 2% населення. Ймовірно, у першому за часи повномасштабної війни інтерв’ю знаменитість пояснить, що сталось з його здоров’ям і чому він так довго приховував усе від шанувальників.

Олег Винник у новому інтерв'ю ймовірно спробував пояснити причини своєї відсутності
Олег Винник у новому інтерв’ю ймовірно спробував пояснити причини своєї відсутності

До слова, раніше у мережі обговорювали й іншу ситуацію, пов’язану з головним вовком країни. Тоді на сторінці Олега Винника в соціальній мережі Інстаграм зникли чи не всі дописи. Знаменитість довго не пояснював цього інциденту, а пізніше з’явилась інформація про те, що всі паролі та доступи до сторінок артиста є в його менеджера. Ймовірно, саме він видалив публікації.

Втім, ситуація набрала нових обертів нині, коли Олег Винник написав заяву до поліції через те, що втратив доступ до своїх соціальних мереж. Знаменитість заявив, що втратив доступ до своїх сторінок, тому звернувся до правоохоронних органів. Про це артист зізнався в інтерв’ю для Вікторії Курочки, а фрагмент цього інтерв’ю опублікувала Валерія Барон, голова офіційного фан-клубу артиста.

Популярне

Схожі статті

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.