Тіна Кароль поспілкувалася з Папою Римським: про що попросила українка в понтифіка та що подарувала

У соцмережах з'явилося відео, де українська співачка Тіна Кароль перебуває на аудієнції у Папи Римського. Тіна, вбрана у чорне вбрання, перекинулася з понтифіком кількома словами і встигла зробити йому подарунок. Напевно, це книга. Папа теж не мовчав, але що вони казали одне одному, незрозуміло. Наостанку зірка потиснула руку співбесіднику.

У соцмережах з’явилося відео, де українська співачка Тіна Кароль перебуває на аудієнції у Папи Римського. Тіна, вбрана у чорне вбрання, перекинулася з понтифіком кількома словами й навіть встигла зробити йому подарунок. Напевно, це книга. Папа теж не мовчав, але що вони казали одне одному, незрозуміло. Наостанку зірка потиснула руку співбесіднику.

Радіо Люкс ФМ висловило припущення, що Кароль побувала у Ватикані в рамках відвідин Музею Ватикану, де якраз відбулося представлення колекції сучасного мистецтва. Експозиція діє в Сикстинській капелі.

Це не перша поїздка знаменитості до Ватикану. В червні 2022 року Тіна також навідалася туди. Вона відвідала службу Папи Римського на Трійцю та прогулялася Садами Ватикану.

Торік Тіна Кароль відвідала службу Папи Римського

Співачка приїхала до Італії, щоб дати кілька благодійних концертів. Напевно, скористалася можливістю побувати в Садах Ватикану. Супроводжував українку посол України при Святому Престолі Андрій Юраш.

Потрапивши до Собору Святого Петра, Кароль прочитала молитву за мир у нашій країні. Війна – це сили пітьми, але Господь має почути молитви українського народу і дати надію на героїчну перемогу.

Сади Ватикану Тіна Кароль торік на Трійцю відвідала разом з українським послом

Під час виступу в Римі артистка нарівні з композиціями з власного репертуару скористалася ще й народними українськими піснями, а також порадувала публіку лемківськими колисковими.

Дочекаємося офіційного повідомлення артистки про відвідини Папи Римського. Можливо, Тіна Кароль відкриє нам таємницю своєї бесіди з понтифіком. Розповість, що сказала представнику вищого церковного сану і що почула у відповідь.

Популярне

Схожі статті

Найсмачніші пиріжки з універсального тіста: беру кефір і соду. Готую вже декілька днів поспіль! Рецепт

Дізнайтеся, як зробити найсмачніші смажені пиріжки з універсального тіста на кефірі. Готується таке тісто швидко, адже до його складу входить сода.

Чого творці серіалу “Величне століття” не знали про дружин Султана Сулеймана: загадкова доля Гюльфем

"Величне століття"- один з найуспішніших серіалів. Не дивно, що його постійно обговорюють і міркують: хто з його героїв відповідає історичній правді, а хто — продукт вигадки творців картини.

Роман на стороні переріс у 28-річний ювілей: незвичайна історія кохання Ольги Сумської та Віталія Борисюка

Ольга Сумська зворушливо привітала чоловіка, Віталія Борисюка, з 28-річчям весілля. Про радісну подію акторка написала у своєму блозі в Instagram.