Екс-дружині Остапчука Христині Горняк підтвердили діагноз в Австрії: “Попереду чекає операція”

Друга колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк ще місяць назад дізналася про невтішний діагноз щодо свого здоров'я. Жінка зробила додаткове обстеження в Австрії, де лікарі підтвердили її стан.

Христина Горняк – київський нотаріус, а також друга дружина відомого українського шоумена і телеведучого Володимира Остапчука. Колись саме заради Горняк Остапчук покинув свою першу дружину. Та щастя на чужому нещасті їм так і не вдалося побудувати. Цей союз не протримався і двох років. Ще влітку 2022 року зіркове подружжя розлучилися.

Христина Горняк розповіла про близького чоловіка
Екс-дружині Остапчука Христині Горняк підтвердили діагноз в Австрії

Та на цьому черга нещасть для нотаріусині не закінчилася. Восени 2023 року Христина потрапила на прийом до лікаря і дізналася про серйозні проблеми зі своїм здоров’ям. У своєму Інстаграм-блозі жінка поділилася своїми переживаннями з підписниками, але зазначила, що розповість про свій діагноз лише після того, як пройде додаткове обстеження в Австрії.

Христині Горняк таки підтвердили діагноз австрійські лікарі. У жінки виявили гідронефроз. Простіше кажучи, одна нирка у неї зовсім не працює і її доведеться видалити.

Лікар в Австрії підтвердив мій діагноз – гідронефроз, та сказав, що моя ліва нирка не працює від слова зовсім! І на жаль, спасти її він не зможе, на жаль. Так, попереду мене чекає операція по видаленню нирки, але що робити, треба, то треба!

, – розповіла Горняк.

Екс-дружині Остапчука Христині Горняк підтвердили діагноз в Австрії
Екс-дружині Остапчука Христині Горняк підтвердили діагноз в Австрії

Також Христина поділилася й гарними новинами. Виявляється, її здорова нирка добре виконує свою функцію і працює на всі 100%. То ж зараз та після операції життя Христини Горняк не зміниться. Жінка може вести активний спосіб життя, їсте все, що їй захочеться і навіть вживати алкоголь.

Користувачі Мережі підтримали жінку в коментарях.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Тримайся, сильна і одночасно тендітна жінко! Все буде добре “;
  • “Що можу сказати – Ви сильна жінка, УКРАЇНКА. Сили Вам у лікуванні та подальшому житті. Все у Вас буде добре. Здоров’я Вам”;
  • “Христина, з Вашою енергією, позитивом і любовʼю до життя, Ви все подолаєте! Слідкуючи за Вами, навіть сумніву нема, що все все буде добре! Здоровʼя Вам і удачі!”.

Популярне

Схожі статті

Коли хочеться смачно їсти та худнути: тренер порадив приготувати салат “Мітла” з буряком та свіжою капустою

Салат "Мітла" – це не тільки смачна страва, а й спосіб підтримувати здоровʼя органів травлення. Інгредієнти містять багато корисних речовин, що дозволяють піклуватися про здоровʼя просто та смачно.

Як виглядають всі жінки Олександра Пономарьова і чи може Марія Яремчук бути вагітною від нього (ФОТО)

Олександр Пономарьов відомий усім нам як талановитий та іменитий співак. Його яскраві концерти збирають повні зали, а пісні - мільйони прослуховувань. Але що ж відбувається в особистому житті зірки?

На бутерброди замість ковбаси: ніжний паштет з курячої грудки, який і на святковий стіл можна подати

Паштет з курячої грудки, це неймовірно смачна страва, яка внесе різнобарвʼя у будь-який обід або вечерю. Паштет просто готувати, а зі свіжою випічкою чи крутонами він смакує просто ідеально.