Маша Єфросиніна, Ольга Сумська, Павло Зібров – хто ще з українських зірок може похизуватись тривалим шлюбом

Міцний та довготривалий шлюб вимагає багато праці та зусиль. Але деякі українські зірки змогли пройти різні випробування, та зберегти кохання

Серед представників українського шоубізнесу можна зустріти пари, які розуміються на сімейних цінностях та постійно працюють над собою. Їм вдалось пройти пліч-о-пліч через різні негаразди, хвороби, зради, розчарування. Ми склали рейтинг українських зіркових пар, які найдовше перебувають в шлюбі.

Марина та Павло Зіброви

Марина та Павло Зіброви
Марина та Павло Зіброви

“Марина, Марина, любов моя єдина”- знамениті слова Павла Зіброва, які не можливо викинути з пам’яті. Цю пісню співак написав для своєї коханої дружини. Пара зіграла весілля в далекому 1992 році. Вони зустрілись на творчому вечорі, де майбутній артист поставив собі ціль завоювати серце дівчини. І йому це вдалось. Марина та Павло Зіброви живуть душа в душу уже понад 30 років. Вони вважаються найміцнішою парою українського шоубізнесу.

Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов

Переможниця Євробачення-2004 підкорила серце свого звукорежисера практично одразу. Спочатку вони були колегами, але потім Олександр почав проявляти знаки уваги й зовсім скоро пара одружилась. В 1995 році пара зіграла весілля, та досі проживають разом. Дітей у них, на жаль, не має. А самі Руслана та Олександр рідко з’являються на публіці разом. Тому їх особисте життя і надалі є секретом.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Стосунки двох артистів закрутилися в той час, коли Ольга перебувала в офіційному шлюбі з Євгеном Паперним та мала на руках маленьку донечку Тоню. Але Віталія Борисюка це не зупинило. Після того, як вони зіграли закоханих в мюзиклі, приховувати почуття було неможливо. В 1996 році артисти зіграли весілля, а вже через 6 років у них народилась спільна донька Ганна. Наразі пара продовжує грати в театрі та насолоджується своїм сімейним життям.

Олена та Сергій Кравець

Олена та Сергій Кравець
Олена та Сергій Кравець

Пара познайомилась в період навчання в університеті. Вони брали участь в іграх КВК. Дружба досить швидко переросла в кохання. Одружилась пара у 2002 році та зовсім скоро народили донечку Марію. У 2016 році в Олени та Сергія народились двійнята – Катя та Ваня. Пара разом вже 21 рік.

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв
Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв

Це справжній курортний роман, який переріс в міцний шлюб. Марія зустріла Тимур в Ялті, де відпочивала з подругами. В серпні 2003 року пара зіграла весілля, а через рік на світ появилась донечка Нана. В родині все ж була чорна смуга, і Маша з Тимуром навіть деякий час жили окремо. Але вже потім зрозуміли, що не можуть один без одного. А у 2014 році в них народився син Олександр.

Оля та Вадим Полякові

Оля та Вадим Полякові
Оля та Вадим Полякові

Співачка Оля Полякова познайомилась зі своїм чоловіком у 2004 році. Тоді їй було лише 19 років. Її запросили співати на дні народженні Вадима. Попри своє заміжжя, чоловік одразу запримітив красуню. Він не став баритись і через рік уже пішов під вінець з Ольгою. У пари є дві донечки, Маша та Аліса.

Популярне

Схожі статті

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.

Однією порцією сита вся сім’я. Готується простіше простого, але як смачно виходить: пісочний пиріг із фаршем

Випічка давно є невід'ємною частиною нашого життя. Усі ми любимо пироги, хоч як десерт, хоч як повноцінний обід. Сьогодні ми підготували простий рецепт ситного пирога з пісочного тіста з фаршем.

31-річну Марію Яремчук побачили з чималим животиком: хто ж батько майбутньої дитинки – невже Пономарьов?

Коли мережею став гуляти ролик із вагітною дівчиною, яка дуже схожа на Марію Яремчук, усі стали гадати – хто ж батько дитинки? Звісно, найперші підозри впали на Олександра Пономарьова.