Мурат Налчаджиоглу публічно привітав Потапа після чуток про розлучення з Каменських: “Мої вітання, брате”

Нова музична композиція продюсера і репера Потапа з молодою виконавицею Katarina. Разом вони презентували кліп "Рай де?". Пісня розповідає історію про віддалене кохання.

Продюсер і репер Олексій Потапенко, відомий під псевдонімом Потап, нещодавно порадував своїх фанатів новим музичним творінням у співпраці з молодою виконавицею Katarina. Разом вони зняли кліп під назвою “Рай де?”.

Пісня розповідає про кохання та труднощі, які виникли у жінки, коли вона далеко від коханого чоловіка. Тема та виконання пісні “підігріли” шанувальників співака обговорювати та порівнювати Katarina із зіркою Настею Каменських. Сама виконавиця не суперечить чуткам, співачка додає, що вони разом з Потапом записали не одну спільну композицію.

Увага до нового та кліпу “Рай де?” зростає обговоренням фанатів, що можна побачити у коментарях під композицією.

Мурат Налчаджиоглу публічно привітав Потапа
Мурат Налчаджиоглу публічно привітав Потапа

Відео було зняте за кордоном, де Katarina, вдягнена в розкішну сукню, ефектно демонструє свою пластику на березі моря. Також Потап знімався в різних локаціях: в студії та навіть в лісі.

На підтримку нового відеопроєкту Потапа і Katarina долучився Мурат Налчаджиоглу, український бізнесмен турецького походження. Він поділився фрагментом кліпу на своїй сторінці в Instagram, висловивши свої публічні вітання:

“Мої вітання, брате, ти добре попрацював, як завжди”.

Нагадаємо, що нещодавно виникла чутка про можливу кризу у стосунках між відомим продюсером Потапом та співачкою Настею Каменських. Пара, яка раніше активно ділилася своїми фото в соціальних мережах, наразі майже не публікує спільний контент, що і викликає занепокоєння у фанатів зіркової пари.

Мурат Налчаджиоглу публічно привітав Потапа
Мурат Налчаджиоглу публічно привітав Потапа

Нагадаємо, що Каменська повернулася до України наприкінці літа, до цього вона перебувала пів року за кордоном. На жаль, артистка зіткнулася з хвилею негоди та критики через свою відсутність у складний час. Та справжнім випробуванням для Насті стало захворювання Потапа на коронавірус та параліч його обличчя.

Слід додати, що нещодавно Потап поділився відгуком своєї підписниці в Instagram. Відгук слухачки на нову пісню Насті Каменських, в якому, за її словами, розповідається про розбите серце. Звісно, цей загадковий момент спричинив обговорення у фанатів Потапа та Насті.

Мурат Налчаджиоглу публічно привітав Потапа
Мурат Налчаджиоглу публічно привітав Потапа

Наразі зіркова пара активно працює на благодійних гастролях, збираючи кошти для підтримки фронту та українців, які постраждали від сьогоднішньої ситуації. Тому через насичені графіки, пара проводить дуже мало часу разом.

Популярне

Схожі статті

Рецепт привезла з-за кордону, а чоловік облюбував з першої спроби: домашні ароматні пельмені “Північні”

Пельмені знайомі та звичні всім нам. Це проста, швидка і смачна страва для всієї родини на будь-яку частину дня. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних, соковитих і ароматних домашніх пельменів.

Страва з ароматом дитинства! Працівниця їдальні поділилася рецептом міні-піци, яку ми всі так обожнювали

Приготувати смачні та ароматні міні-піци, яки всі ми памʼятаємо зі шкільної їдальні, з легкістю можна вдома. Спробуйте цей рецепт та порадуйте своїх близьких приємними спогадами.

Не пиріг, а казка: тісто без дріжджів і яєць, а начинка може бути різною, у мене з яблуками. Така смакота

Кожен любить випічку. Це простий і ситний десерт або основна страва для всієї родини в будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пирога без дріжджів і яєць, начинка може бути будь-якою.