Ірина Білик розповіла про свого “нареченого”, який освідчився їй прямо на сцені: бізнесмен з Тернополя

Нещодавно відома українська співачка Ірина Білик отримала пропозицію руки та серця прямо під час власного концерту. Хто цей молодик і чи збирається артистка за нього заміж – далі у матеріалі.

Співачка Ірина Білик, яка була офіційно одружена 5 разів, а зараз знову носить статус холостячки, нещодавно вразила прихильників відео у своєму Інстаграм-блозі. Це був ролик з її концерту, на якому красивий і високий молодик вийшов на сцену і зробив Ірині Білик пропозицію руки та серця. З відповіді співачки стало відомо, що вона особисто не знайома з цим чоловіком, та постійно бачить його на своїх концертах. Білик не сказала “так”, але й не сказала “ні”.

Виявляється, своїм вчинком прихильник Ірини Білик зміг добитися її уваги. Ба більше, співачка пішла з ним на каву. Про це артистка розповіла в інтерв’ю на радіо “Мелодія FM” . Так, співачка похизувалася обручкою, яку вона прийняла від молодого чоловіка і носить, не знімаючи.

Білик зізналася, що тепер близько спілкується з цим хлопцем і ходить з ним на побачення.

Ми зараз домовилися спілкуватися… Він дуже приємна людина. Я не відмовляюсь від спілкування, кави.

, – розповіла співачка.

Також Білик додала, що молодого чоловіка звати Микола і він родом з Тернополя. Там молодик має власний невеликий бізнес – перукарню.

Як виглядає наречений Ірини Білик
Як виглядає наречений Ірини Білик

Ірина Білик підкреслила, що наразі не впускає Миколу у своє ліжко, адже вважає, що ще мало його знає. Співачка вважає, що для більш близьких стосунків, їй потрібно 2-3 місяці ходити з ним на побачення.

Також Ірина Білик розповіла про обручку, яку отримала від Миколи. Чоловік трохи не вгадав з розміром і подарував каблучку меншу аж на 4 розміри. Та молодик постарався і подарував не звичайну обручку, а з гравіюванням ” Не одинакая я”. Співачка зізнається, що вирішила носити цю каблучку, адже вона все одно зараз вільна.

Наостанок Білик додала, що у Миколи є всі шанси підкорити її серце. Співачка звернулася до чоловіка в ефірі радіо:

 Миколо, мій чоловік і наречений, привіт!

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.