Alyosha замислилася над перспективою стосунків з Тарасом Тополею, якому народила трьох дітей: “Що за думки?”

Відома українська співачка Олена Тополя присвятила невідомому чоловікові романтичний вірш. Зірка опублікувала ліричні рядки на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Олена Тополя, відома українська співачка, яку краще знають за псевдонімом Alyosha, крім основної професійної діяльності, також активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість час від часу ділиться новими фотографіями, а ще рідше – публікує власні вірші. Нещодавно зірка вітчизняної естради показала фанатам рядки про романтичні почуття ліричної героїні свого твору до невідомого чоловіка.

Alyosha написала вірш

На особистій сторінці відомої української співачки в соціальній мережі Інстаграм нещодавно з’явився новий допис. Знаменитість опублікувала власну світлину, а в описі до неї залишила романтичні рядки про неоднозначні почуття до іншої людини. Олена Тополя у своєму новому вірші заговорила про “непорозуміння” між серцем і розумом.

Відома українська співачка опублікувала на особистій Інстаграм-сторінці романтичний вірш
Відома українська співачка опублікувала на особистій Інстаграм-сторінці романтичний вірш

Знаменита українська артистка зазначила, що прислухається до свого серця, намагаючись з’ясувати, що за думки та почуття ховаються у ньому. Олена Тополя написала про те, що її емоції сперечаються з логікою та холодними думками. Втім, продовжила артистка, вона все ще тримається за свої почуття – її серце належить коханому.

Alyosha заговорила про романтичні стосунки у новому вірші, який опублікувала у себе в блозі
Alyosha заговорила про романтичні стосунки у новому вірші, який опублікувала у себе в блозі

У коментарях до нової публікації шанувальники Олени Тополі зробили комплімент і її зовнішності, і її таланту. Користувачі мережі зазначили, що артистка на свіжій світлині виглядає особливо красиво, а ось її рядки про кохання до людини чіпляють. Фанати відомої української співачки відзначили, що саме за цей безумовний талант вони її і полюбили.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.