Мурат Налчаджиоглу після розлучення з візажисткою показав у себе іншу молоду жінку: “Як вам?” (ФОТО)

Попри складні життєві обставини відомий блогер і підприємець Мурат Налчаджиоглу продовжує виходити на зв'язок зі своїми шанувальниками. Цього разу чоловік показав красиву жінку.

Відомий український підприємець і блогер турецького походження Мурат Налчаджиоглу здобув особливу популярність після шлюбу зі співачкою Ані Лорак. Знаменитість пробув у стосунках з артисткою доволі довгий період часу, а разом вони виховували та продовжують виховувати спільну доньку. Після розлучення з Лорак Налчаджиоглу почав стосунки з іншою.

Нещодавно шанувальники запідозрили, що шлюб Мурата та його новоспеченої дружини Лілії Реус також завершився розлученням. Хоча знаменитість не відповідає на запитання фанатів щодо свого особистого життя, всі впевнені, що колишні закохані більше не разом. Попри складні життєві обставини та випробування на романтичному фронті Налчаджиоглу продовжує з’являтись на особистій Інстаграм-сторінці.

На особистій Інстаграм-сторінці Мурата Налчаджиоглу з'явилось фото невідомої жінки
На особистій Інстаграм-сторінці Мурата Налчаджиоглу з’явилось фото невідомої жінки

Так, наприклад, нещодавно він продемонстрував світлину з невідомою красивою жінкою. Оскільки Мурат Налчаджиоглу працює в турецькій косметологічній компанії Farmasi, можна припустити, що це була реклама туші від цієї фірми. В описі до опублікованого фото чоловік поцікавився, чи подобається його шанувальникам макіяж моделі на світлині.

Налчаджиоглу і Реус розлучились

Що відомо про скандальне розлучення відомого підприємця Мурата Налчаджиоглу та Лілії Реус
Що відомо про скандальне розлучення відомого підприємця Мурата Налчаджиоглу та Лілії Реус

Що стосується стосунків відомого бізнесмена та його ймовірно колишньої дружини, то вони тривали близько двох років. Ще до початку повномасштабної війни знаменитість зробив пропозицію Лілії Реус, а дівчина її прийняла. Відзначити весілля закохані наважились лише у червні цього року. Красива церемонія минула під Києвом. Останній місяць Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус не з’являються на особистих сторінках одне одного, що наштовхує фанів на думки про їхнє розлучення.

Популярне

Схожі статті

Рецепт привезла з-за кордону, а чоловік облюбував з першої спроби: домашні ароматні пельмені “Північні”

Пельмені знайомі та звичні всім нам. Це проста, швидка і смачна страва для всієї родини на будь-яку частину дня. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних, соковитих і ароматних домашніх пельменів.

Страва з ароматом дитинства! Працівниця їдальні поділилася рецептом міні-піци, яку ми всі так обожнювали

Приготувати смачні та ароматні міні-піци, яки всі ми памʼятаємо зі шкільної їдальні, з легкістю можна вдома. Спробуйте цей рецепт та порадуйте своїх близьких приємними спогадами.

Не пиріг, а казка: тісто без дріжджів і яєць, а начинка може бути різною, у мене з яблуками. Така смакота

Кожен любить випічку. Це простий і ситний десерт або основна страва для всієї родини в будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пирога без дріжджів і яєць, начинка може бути будь-якою.