Катя Репяхова зізналася, що Віктор Павлік, який має невтішний діагноз, відмовився робити операцію на серці

Влітку 2023 року українському співаку Віктору Павліку поставили невтішний діагноз і сказали терміново робити операцію. Та артист не поспішає приймати допомогу спеціалістів.

В липні 2023 року дружина Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова повідомила невтішні новини про свого чоловіка. Так, за словами дівчини, Віктор Франкович пішов обстежити своє серце, де йому поставили серйозний діагноз. Як виявилось, Павлік народився з пороком серця і з віком один із сердечних клапанів вийшов з ладу. Тому чоловіку необхідна операція, при якій йому замінять цей клапан на штучний. Хвороба дуже серйозна і за словами лікарів, Павлік живе з ризиком раптової смерті. Та якщо зробити операцію, то чоловіку більше нічого не загрожуватиме і він зможе проти довге і щасливе життя.

Катя Репяхова повідомила про невтішний діагноз 57-річного Віктора Павліка
Катя Репяхова повідомила про невтішний діагноз 57-річного Віктора Павліка

Ще тоді, влітку, Катя Репяхова розповіла, що вони запланували операцію Віктора Павліка на осінь. Та осінь вже майже минула, а Віктор Франкович так і не звернувся до лікарів. Як виявилось, Павлік передумав робити операцію. Про це повідомила його дружина Катя Репяхова у своєму Інстаграм-блозі.

Він відмовився робити операцію. Йому треба робити операцію на серці. Не хоче ніяк

, – зізналася Катя.

Катя Репяхова зізналася, що Віктор Павлік, який має невтішний діагноз, відмовився робити операцію на серці
Катя Репяхова зізналася, що Віктор Павлік, який має невтішний діагноз, відмовився робити операцію на серці

Сам Віктор Павлік наразі ніде не коментував свої проблеми зі здоров’ям і публічно про це не говорив.

Нагадаємо, Віктору Павліку наразі 57 років і 3 роки назад він одружився вчетверте на дівчині Каті, яка молодша від нього на 29 років. У 2021 році у них народився спільний син Михайлик, це вже четверта дитина для Павліка.

Катя Репяхова – не просто дружина Павліка, а й його концертна директорка, блогерка та підприємиця. Незважаючи на народження дитини, дівчина не пішла в декретну відпустку, а продовжила працювати. Влітку 2022 року Репяхова відкрила власний невеличкий бізнес – інтернет-магазин дитячого одягу.

Катя запевняє, що незважаючи на велику різницю у віці зі своїм чоловіком, вона з ним щаслива у стосунках. Більше того, дівчина мріє народити ще мінімум одну дитину від Павліка.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.