Встигли до Дня святого Миколая: родина Решетніків показала, як прикрасила дім до новорічних свят – з ялинкою

Відомий український ведучий разом із дружиною та дітьми вже встигли прикрасити будинок до Нового року. Знаменитість продемонстрував, як тепер виглядає їхнє родинне гніздечко.

Григорій Решетнік давно здобув популярність серед своїх шанувальників. Нині знаменитість продовжує активно займатись професійною діяльністю. Крім основної роботи, він також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Так, наприклад, нещодавно ведучий продемонстрував підписникам своє сімейне гніздечко, яке разом із дружиною та дітьми прикрасив до Нового року та Різдва Христового.

Решетніки поставили ялинку

У своєму Інстаграм-блозі Григорій Решетнік показав, як вони наряджали ялинку. Знаменитість не пропустив ні одного кроку – спершу вони з родиною дістали новорічну красуню з плівки, а потім разом встановили у місці, де вона тепер і стоїть. Далі Решетнік і його дружина, а також їхні діти, нарядили ялинку. Вони повісили на неї гірлянду та іграшки. Результат вийшов неймовірно красивим. До слова, Решетнік і його родина використовували здебільшого червоні іграшки – схоже, вони вирішили порадувати Дерев’яного Дракона одним із його улюблених кольорів.

Відомий український ведучий разом із дружиною та дітьми нарядили ялинку та прикрасили дім
Відомий український ведучий разом із дружиною та дітьми нарядили ялинку та прикрасили дім

Знаменитий ведучий у новому дописі також показав, як виглядає готова ялинка без світла у кімнаті. Григорій Решетнік вимкнув лампу та ввімкнув гірлянду на ялинці. Новорічне дерево виглядало дуже святково, а приглушене світло додавало особливого шарму. Ведучий і його дружина з дітьми виглядали щасливими.

Відомий український ведучий разом із дружиною та дітьми нарядили ялинку та прикрасили дім
Відомий український ведучий разом із дружиною та дітьми нарядили ялинку та прикрасили дім

У коментарях до нового допису відомого українського ведучого його шанувальники зазначили, що зіркова родина має чудовий смак. Так, користувачі мережі відзначили, що новорічна ялинка вийшла не просто симпатичною, а буквально чарівною. Григорій Решетнік зі своєю родиною підібрали ідеальні іграшки – кольори між собою чудово поєднувались, а загалом атмосфера в їхньому будинку стала новорічною.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.