Скандал із бюджетними коштами: Кравець розповіла, кому реально дістались 33 мільйони, які виділили їй на шоу

Не так давно відома українська ведуча Олена Кравець потрапила у гучний скандал. З'ясувалось, що на іменне шоу знаменитості було виділено близько 33 мільйонів гривень.

У часи повномасштабної війни громадськість особливо уважно ставиться до питання розподілення державних коштів. Так, наприклад, нещодавно у гучному скандалі опинилась Олена Кравець. Відома українська ведуча стала головним обличчям власного шоу на каналі “Дім”. Нещодавно з’ясувалось, що на створення проєкту було виділено 33 мільйони гривень з розрахунку на рік. Такі суми обурили українців, а Кравець почали активно критикувати. Зірка наважилась пояснити, що відбувається та куди пішли виділені гроші насправді.

Олена Кравець – скандал

Знаменитість на особистій Інстаграм-сторінці пояснила, що 2023 року на створення шоу насправді було витрачено набагато менше коштів, ніж заявлено у кошторисі. Так, зірка зазначила, що замість 33 мільйонів гривень на проєкт було витрачено 27 мільйонів. Разом із тим, пояснила зірка й те, кому насправді держава “віддала” кошти. За словами Олени Кравець і керівництва телеканалу “Дім”, ведуча особисто ці гроші не отримувала.

Відома українська ведуча Олена Кравець зізналась, куди пішли кошти, виділені на шоу
Відома українська ведуча Олена Кравець зізналась, куди пішли кошти, виділені на шоу

Так, у продакшені пояснили, що державні кошти виділяються безпосередньо організації, яка займається створенням шоу. Олена Кравець є ведучою та головним обличчям проєкту, втім до фінансових та організаційних питань вона відношення не має. За словами знаменитості, вона, як і всі українці, має офіційну роботу, за яку отримує зарплату, з якої сплачує податки. А ось до “шалених” сум держбюджету вона відношення не має.

Відома українська ведуча Олена Кравець зізналась, куди пішли кошти, виділені на шоу
Відома українська ведуча Олена Кравець зізналась, куди пішли кошти, виділені на шоу

Врешті-решт, пояснила зірка, вона не відповідає за розподілення коштів – ні на державному рівні, ні на рівні проєкту та продакшену каналу. До слова, керівництво каналу “Дім” також відповіло на критику щодо того, що такі суми з державного бюджету нині мають направлятись виключно на військові цілі. Представники телеканалу зазначили, що суми, що бюджетом закладені як цивільні, юридично не можуть використовуватись на потреби армії.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.