“Куди та як рухатись далі”: екс-дружина Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус розповіла, як живе після розлучення

Відома українська блогерка та косметологиня Лілія Реус розповіла про своє життя після розставання з Муратом Налчаджиоглу. Зірка повідомила, чи буде повертатись в Україну.

Лілія Реус, відома українська блогерка та косметологиня, розповіла на особистій Інстаграм-сторінці про свої плани на майбутнє. Наразі зірка перебуває за кордоном, куди, як виявилось, прилетіла в гості до подруги. Дружина турецького підприємця пояснила, чому вирішила відпочити за межами рідної країни, що відбувається в її особистому житті та чи збирається вона взагалі повертатись в Україну.

Де зараз Лілія Реус

Знаменитість пояснила підписникам, що в Ірландію вона полетіла з метою розвіятись та розібратись із власними думками та бажаннями. Лілія Реус не стала приховувати, що заплуталась у житті, тому прийняла пропозицію близької подруги навідатись до неї у Дублін, аби відволіктись від особистих проблем і почути свій внутрішній голос, який підкаже правильне рішення.

Дружина Налчаджиоглу Лілія Реус чесно розповіла про свій моральний стан і плани на майбутнє
Дружина Налчаджиоглу Лілія Реус чесно розповіла про свій моральний стан і плани на майбутнє

Зірка також повідомила, що доволі часто отримує від шанувальників запитання про те, чи збирається взагалі повертатись додому. Лілія Реус зізналась, що звичайно скоро прилетить до рідної країни, але зараз вона радо проводить час у компанії подруги.

Дружина Налчаджиоглу Лілія Реус чесно розповіла про свій моральний стан і плани на майбутнє
Дружина Налчаджиоглу Лілія Реус чесно розповіла про свій моральний стан і плани на майбутнє

Нагадаємо, що не так давно у мережі почали ширитись чутки про ймовірне розлучення Лілії Реус та Мурата Налчаджиоглу. Причиною для такого раптового поголосу стала дивна поведінка закоханих. Раніше вони активно ділились спільним контентом на особистих сторінках у соцмережі Інстаграм, а також нікуди не їздили одне без одного. Втім, чоловік несподівано поїхав із робочою поїздкою за кордон, а пізніше закохані видалили спільні фото з особистих блогів. Коментувати особисте життя зірки відмовляються.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.