Мурат Налчаджиоглу після розлучення з Лілією Реус підігрів чутки про роман з учасницею “Холостяка” (Фото)

Український бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу після розлучення з молодою дружиною вже знайшов собі нову компанію. Нова пасія чоловіка схожа на двох його попередніх дружин.

Мурат Налчаджиоглу – відомий український бізнесмен турецького походження, громадський діяч та співзасновник компанії “Фармасі Україна”. Та публіка знає чоловіка завдяки його шлюбу зі співачкою-зрадницею Ані Лорак. Вони одружилися у 2009 році, мають спільну доньку Софію. Розлучилися Мурат і Лорак у 2019 році через зради чоловіка.

Одразу після розставання з Лорак Мурат почав з’являтися у компаніях молодих красунь, а вже через рік він представив публіці свою нову обраницю Лілію Реус, яка молодша від нього на 19 років. Вони були у стосунках 3 роки, а влітку 2023 року зіграли пишне весілля.

Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу вирішили видалити спільні світлини на своїх Інстаграм-сторінках
Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу розлучилися через 4 місяці післ весілля

Та дороге весілля не стало запорукою щасливого сімейного життя. Вже через чотири місяці після весілля стало відомо, що Мурат і Лілія розлучилися. Налчаджиоглу підтвердив цю інформацію та не став називати причину розставання.

Схоже, чоловік не має наміру довго ходити в статусі холостяка. Вже за місяць після розлучення з Реус Мурата почали помічати в компанії темноволосої красуні. Дівчину звати Валерія Старчеус, вона відома блогерка в Україні. Крім того, Валерія знайома публіці, як учасниця шоу “Холостяк 10”.

Нещодавно Мурат у своєму Інстаграм-блозі показав кілька фото та відео з Валерією. Помітно, що у них досить тісні стосунки, адже Мурат обіймає дівчину і возить її у своєму авто.

Мурат Налчаджиоглу несподівано показався в компанії незнайомої дівчини
Мурат Налчаджиоглу після розлучення з Лілією Реус підігрів чутки про роман з учасницею Холостяка

Вже через кілька днів Мурат опублікував ще одне фото з Валерією, яке було зроблено на світському заході.

Мурат Налчаджиоглу після розлучення з Лілією Реус підігрів чутки про роман з учасницею Холостяка

Варто відзначити, що вже колишня дружина Налчаджиоглу Лілія Реус після розлучення з Муратом довгий час не коментувала цю ситуацію. та нещодавно дівчина записала відео для прихильників, де зізналася, що навіть думала виїхати з України разом з донькою та мамою за кордон. Все, аби почати життя з чистого аркуша. Та все ж Лілія передумала переїжджати і вирішила залишитися в Україні.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.