Іво Бобул назвав розмір своєї пенсії Народного артиста, яку отримує від держави: “Не кажи, мені соромно”

Відомий український артист Іво Бобул розповів про свою пенсію від держави. Знаменитість розповів, яку суму щомісяця йому виплачують після довгих років творчої діяльності.

У новому інтерв’ю для Слави Дьоміна відомий український артист Іво Бобул розповів чимало цікавого про себе, своє життя та минуле. Так, наприклад, у коментарі для журналіста співак зізнався, яку пенсію отримує. Знаменитість вважає, що за кордоном артисти його рівня могли б отримувати набагато більше. Бобул озвучив суму, яку йому щомісяця нараховує держава.

Пенсія Іво Бобула

Народний артист України Іво Бобул у розмові зі Славою Дьоміним висловився про те, скільки заробляє та скільки витрачає коштів. Крім того, знаменитість висловив свою думку – будь-яка людина залежить від грошей, адже без статків ніхто не має ваги у сучасному суспільстві. У відповідь на запитання ведучого про те, чи заможна він людина, Бобул відповів заперечно.

Відомий український артист Іво Бобул вперше розповів про те, скільки грошей отримує від держави
Відомий український артист Іво Бобул вперше розповів про те, скільки грошей отримує від держави

Знаменитість чесно зізнався, що з його здобутками, званнями та стажем творчої діяльності в іншій країні він міг би отримувати набагато вищу пенсію. Втім, додав Іво Бобул, говорити про пенсійні виплати від держави йому навіть соромно – артист щомісяця отримує 5 тисяч гривень.

“Середня людина. В інших країнах такі артисти дуже заможні. У нас просто ніколи не цінували талант. Ой, за пенсію не кажи. Мені соромно”, – прокоментував знаменитий український артист, висловлюючись про суму своєї пенсії.

Відомий український артист Іво Бобул вперше розповів про те, скільки грошей отримує від держави
Відомий український артист Іво Бобул вперше розповів про те, скільки грошей отримує від держави

А ось що стосується витрат, то на життя в артиста йде набагато більше грошей, ніж він отримує пенсію. Іво Бобул розповів, що у нього велика родина, кожному члену якої потрібно допомагати. За словами знаменитості, щомісяця він витрачає щонайменше 5 тисяч доларів – цієї суми вистачає для покриття мінімальних потреб артиста та його близьких.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.