Хто зайняв місце Олени Кравець у “Кварталі 95”: тепер подруга президента може не мріяти про повернення

Відома українська актриса та гумористка Олена Кравець тепер, схоже, не має шансу повернутись на сцену "Вечірнього кварталу". Знаменитості знайшли заміну.

Олена Кравець не так давно повідомила про початок сольної кар’єри. Знаменитість вирішила залишити команда “Кварталу 95” та почати займатись особистими проєктами. Довгий час “Вечірній Квартал” і “Жіночий Квартал” виступали з благодійними концертами спільно на одній сцені. Після особливих кадрових змін українці знову зможуть побачити наживо й на телеекранах шоу у звичному форматі – 8 акторів-чоловіків та одна актриса.

Гатун замінила Кравець

На місце відомої української актриси Олени Кравець прийшла її талановита колега Ірина Гатун, яка вже багато років виступає на сцені. Раніше знаменитість можна було побачити у команді “Жіночого кварталу”. Втім, тепер знаменитість буде виступати разом зі своїм колегами-чоловіками у складі популярного українського гумористичного проєкту.

Ірина Гатун замінила Олену Кравець у гумористичному проєкті Вечірній квартал
Ірина Гатун замінила Олену Кравець у гумористичному проєкті Вечірній квартал

Знаменитість зізнається, що вона завжди обожнювала шоу, головною зіркою якого тепер стала. За словами Ірини Гатун, вона й уявити не могла, що колись стане єдиною жінкою в улюбленому колективі, фанаткою якого була. Разом із тим, поділилась емоціями зірка, вона не переймається через те, що буде одна серед такої кількості колег-чоловіків. Зірка запевняє, що всі вони – професіонали, які її оберігатимуть, цінуватимуть і поважатимуть.

Ірина Гатун замінила Олену Кравець у гумористичному проєкті Вечірній квартал
Ірина Гатун замінила Олену Кравець у гумористичному проєкті Вечірній квартал

Вже зовсім скоро побачити актрису у новому амплуа можна буде на сцені. Ірина Гатун і вся команда “Вечірнього Кварталу” вирушають у благодійний тур Україною. Знаменитості виступатимуть у 8 українських містах, серед яких і Вінниця, і Полтава, і Кропивницький, і Кривий Ріг, і Дніпро, й Умань, і Хмельницький, і Буковель. Перший концерт відбудеться 18 грудня, а останній – 27.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.