Хто із зірок зустрічатиме Різдво за новим стилем: Клопотенко, Альона Альона, Катя Осадча обрали 25 грудня

З 1 вересня українська церква перейшла на новий календар. Тепер Різдво відзначатимемо 25 грудня. Чи готові знаменитості до таких нововведень, і коли збираються відзначати свято?

Євген Клопотенко

Ресторатор розповів в Інсті, що нині вперше в житті відзначатиме Різдвяні свята 25 грудня, оскільки саме ця дата є в Україні, а не 7 січня. Адже до 1917 року наші пращури робили саме так.

І лише після захоплення більшовиками влади церкві довелося розпрощатися з Юліанським календарем на користь Григоріанського, аби тільки досадити католиків. Врешті пора повернутися до традицій, визнаних усім цивілізованим світом.

Катя Осадча

Готується зустріти Різдво за новим календарем і Катя Осадча. Звісно, це відбуватиметься у родинному колі з чоловіком Юрієм Горбуновим та синами. Зазвичай на це свято повертається з-за кордону і первісток ведучої Ілля, який нині гризе граніт науки в Америці.

Катя Осадча пояснила підписникам, що Різдвяних свят у неї ніхто не може відібрати, оскільки всередині усе одно живе приємне очікування див, краси й родинного затишку, як це було в дитинстві. Ведуча певна, що оркам не вдасться позбавити дітей свята та довгоочікуваних подарунків під ялинкою.

alyona alyona

Заради світлого свята Різдва реперка навіть відійшла від звичного речитативу й заспівала разом із KOLA та Jerry Heil дуже мелодійну й теплу пісню “Щедра ніч”. З цієї нагоди дівчата зібралися за святковим столом й поділилися Різдвяними традиціями, адже родом усі є з різних куточків України.

Та об’єднує співачок любов до сім’ї та бажання відзначати це важливе свято разом з українцями. Тепер усі охочі можуть подивитися відзнятий кліп та переглянути кадри, де дівчата накривають столи до свята. Підписникам після такого анонсу відразу стало затишно й спокійно – ось вона, справжня сила мистецтва.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.