Народний артист України Павло Зібров готує дві прем’єри: переклад старого хіта та нову пісню до Дня перемоги

Співаки останнім часом стали масово перекладати колишні російськомовні хіти на українську. Не залишився осторонь і Павло Зібров. Ось тільки в цій справі виникли певні труднощі.

Женщина любимая

Невдовзі народний артист України Павло Зібров представить публіці композицію “Женщина любимая” в україномовному варіанті. Цей процес затягнувся на довгі 2 роки. Співак звертався з проханням надати українську версію до всіх поетів, але справа з місця не рушала. Нікому не вдавалося написати класний текст.

Павло Зібров готує прем’єру двох пісень

Пан Павло страшенно нервував через те, що нічого не виходить. А якось йому зателефонував Коля Щур, дізнавшись, що Зібров шукає поета. Сказав, що живий і здоровий, та здатен виконати цю важливу місію. Тепер хіт здобув не лише новий текст, але й оновлене аранжування.

Україна зоряна, Україна райдужна

Текст цієї пісні не потребує перекладу, оскільки відразу, як годиться, написаний українською мовою. Павло Зібров та Юрій Рибчинський активно працюють над композицією, яку планують вперше виконати в День перемоги України над рашистами.

Павло Зібров готує прем’єру двох пісень

У тандемі поета й композитора було створено найкращі хіти виконавця “День народження”, “Мертві бджоли не гудуть”, “Хрещатик”. Тепер дійшла черга до головної переможної пісні. Перші рядки, з яких починатиметься черговий епохальний твір, уже відомі:

“Україна зоряна, Україна райдужна”.

Юрій Євгенович уже практично закінчив роботу над текстом пісні. Залишилося покласти її на ноти, зробити аранжування, прорепетирувати й дочекатися жаданого дня, коли можна буде виконати:

“В нас все є. Натхнення є, ми їх виженемо однозначно”.

Співак свято вірить у нашу перемогу й не втрачає оптимістичного запалу.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.