“Кращі часи”: Мурат Налчаджиоглу чесно розповів, що допомагає йому пройти крізь проблеми у шлюбі з Реус

Відомий український підприємець Мурат Налчаджиоглу чесно висловився про свій моральний стан на тлі чуток про розлучення. За словами знаменитості, не завжди у житті біла смуга.

Мурат Налчаджиоглу здобув особливу популярність після свого одруження з відомою артисткою Ані Лорак. Зрештою, шлюб закоханих розпався, але підписники не припинили уважно стежити за особистим життям чоловіка. Після розлучення з першою дружиною, знаменитість почав стосунки з Лілією Реус. Тепер у мережі чимало чуток про те, що зіркова пара насправді могла таємно розійтись.

Мурат Налчаджиоглу про свій настрій

На тлі таких чуток знаменитий український підприємець висловився про свій настрій. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Мурат Налчаджиоглу опублікував нову Історію, в якій розповів про свій настрій. Знаменитість показав цитату японської мудрості, в якій говориться про те, що все в житті можна виправити – навіть якщо спершу ситуація здається дуже непростою.

Відомий український підприємець Мурат Налчаджиоглу висловився про свій настрій
Відомий український підприємець Мурат Налчаджиоглу висловився про свій настрій

“Якщо у тебе відчуття, ніби ти втрачаєш усе, пам’ятай про дерева: вони втрачають листя щороку, але продовжують стояти твердо та чекати на кращі часи”, – говорить японська мудрість, якою Мурат Налчаджиоглу поділився зі своїми шанувальниками.

Знаменитість наголосив, що ніколи не потрібно здаватись – завжди треба вірити в краще. Можна припустити, що ситуація в особистому житті Мурата Налчаджиоглу змусила його замислитись про чимало речей. Чоловік ділиться власними думками зі своїми підписниками, не приховуючи нічого, крім відповіді на запитання про те, чи дійсно розлучився з Лілією Реус.

У мережі багато чуток про ймовірне розлучення знаменитості з його другою дружиною
У мережі багато чуток про ймовірне розлучення знаменитості з його другою дружиною

Варто зазначити, що чутки про розрив зіркової пари з’явились не просто так. Декілька місяців тому на особистих сторінках зіркової пари зникли спільні фотографії та відео. Крім того, як з’ясувалось пізніше, закохані роз’їхались і тепер живуть окремо. На запитання про особисте життя ні Мурат Налчаджиоглу, ні Лілія Реус відповідати не хочуть.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.