“12 років узаконеного щастя”: Максим Галкін показав, як відсвяткував річницю весілля з Пугачовою (Фото)

Зіркове подружжя Максим Галкін і Алла Борисівна Пугачова відсвяткували свою 12-ту річницю весілля. Та їхнє кохання живе вже більше 20-ти років.

Відомий гуморист і шоумен Максим Галкін у своєму Інстаграм-блозі повідомив, що святкує зі своєю дружиною Аллою Пугачовою 12-ту річницю весілля. Чоловік опублікував романтичне фото зі святкової вечері у ресторані. На знімку закохані Галкін і Пугачова пили червоне вино і дивилися один одному у вічі.

12 років узаконеного щастя

, – підписав фото Галкін.

Користувачі Мережі відразу почали вітати подружжя у коментарях і відмітили, що вони дуже гарна пара.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Вітаю Вас з річницею весілля.Нехай у вас буде ще дуже багато щасливих років разом.”;
  • “Щастя в шлюбі не залежить від віку, ваги, чи зовнішності. Щастя будується на взаєморозумінні і коханні. Вітаємо Вас”;
  • “Дві людини з великої літери! Щастя вам і вашим діткам”;
  • “Які ви красиві і щасливі! Нехай почуття між вами будуть завжди”.

Історія кохання Галкіна і Пугачової

Хоча Галкін і Пугачова відсвяткували всього 12-ту річницю весілля, насправді вони разом набагато довше. Історія кохання однієї з найобговорюваніших пар шоу-бізнесу почалася у 2001 році. На той момент Галкіну було всього 25 років, а його обраниці вже було за 50 і вона мала за плечима 4 невдалих шлюби. Незважаючи на те, що тоді ніхто не вірив у довготривалість цих стосунків, Пугачова і Галкін показали, що на кохання не впливає вік. Вони разом вже 23 роки і змогли зберегти почуття один до одного.

Максим Галкін та Алла Пугачова переїхали з Ізраїлю після загострення воєнних дій
Максим Галкін та Алла Пугачова разом вже 23 роки

Після 10 років цивільного шлюбу Максим і Алла Борисівна вирішили оформити свої відносини перед законом. Це рішення вони прийняли не спроста. Закохані захотіли стати батьками і вирішили, що діти мають бути народжені у шлюбі. У вересні 2013 року за допомогою сурогатного материнства на світ появилися двійнята Ліза і Гаррі. Незважаючи на те, що Алла Борисівна не виношувала дітей, саме вона є їхньою біологічною матір’ю, адже вона була донором яйцеклітини.

Наразі зіркове подружжя максим Галкін, Алла Пугачова та їхні діти проживають в Ізраїлі. Туди вони виїхали в лютому 2022 року, виступивши проти війни, яку розв’язала росія на території України.

Популярне

Схожі статті

Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.